| AvalohAlyn a întrebat:

Voi cititi Biblia in fiecare zi?
Cat dureaza studierea completa a Bibliei?
E bine sa citesti din Biblie in fiecare zi?

6 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Da,o studiez si citesc zilnic si foloasele sunt liniste si pace atat lautrica cat si in familie, apoi o relatie stransa cu Dumnezeu, care e cel mai mare folos. Daca citesti 3 capitole in fiecare zi din Biblie, o poti citi intr-un an.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu nu prea am citit din ea. Dar as vrea sa o citesc.

| CοnstruimCatedrala a răspuns:

Eu o citesc in fiecare zi. De dimineata, la pranz si seara. Chiar daca nu ai chef de citit e bine macar sa te prefaci ca te uiti pe ea, ca sa vada Dumnezeu ca esti interesat.

E bine sa citesti in din Biblie in fiecare zi deoarece Lui Dumnezeu ii place.

| VelaJohnny a răspuns (pentru CοnstruimCatedrala):

Stii ca ipocritii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu nu? Crezi ca il poti insela pe Creator, prefacandu-te ca ii slujesti? laughing

| VelaJohnny a răspuns (pentru CοnstruimCatedrala):

Un capitol pe zi, si meditez la ceea ce citesc ca sa inteleg despre ce e vorba, si caut trimiteri ca sa inteleg si mai bine. Traducerea pe care o folosesc abunda in versete ajutatoarewinking Si depinde de tine, pentru mine e bine zilnic sa citesc din ea.

| CοnstruimCatedrala a răspuns (pentru VelaJohnny):

Eu nu prea le am cu cititul, asta e problema.
Am ramas repetent de trei ori la romana. Ultima data profesorul mi-a spus sa las scoala si sa ma duc la preotie, la noi in sat. Si asa oi facut.

Da la bataie eram cel mai bun din tot satul. Daca e ma bat si cu 10 pentru Dumnezeu.