Da,o studiez si citesc zilnic si foloasele sunt liniste si pace atat lautrica cat si in familie, apoi o relatie stransa cu Dumnezeu, care e cel mai mare folos. Daca citesti 3 capitole in fiecare zi din Biblie, o poti citi intr-un an.
Eu o citesc in fiecare zi. De dimineata, la pranz si seara. Chiar daca nu ai chef de citit e bine macar sa te prefaci ca te uiti pe ea, ca sa vada Dumnezeu ca esti interesat.
E bine sa citesti in din Biblie in fiecare zi deoarece Lui Dumnezeu ii place.
Stii ca ipocritii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu nu? Crezi ca il poti insela pe Creator, prefacandu-te ca ii slujesti?
Un capitol pe zi, si meditez la ceea ce citesc ca sa inteleg despre ce e vorba, si caut trimiteri ca sa inteleg si mai bine. Traducerea pe care o folosesc abunda in versete ajutatoare Si depinde de tine, pentru mine e bine zilnic sa citesc din ea.
Eu nu prea le am cu cititul, asta e problema.
Am ramas repetent de trei ori la romana. Ultima data profesorul mi-a spus sa las scoala si sa ma duc la preotie, la noi in sat. Si asa oi facut.
Da la bataie eram cel mai bun din tot satul. Daca e ma bat si cu 10 pentru Dumnezeu.