| AntiRaymusic a întrebat:

Voi considerati raspunsurile lui Raymusic cu privire la religie inteligente?

14 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Raymusic este cel mai inteligent ateu,Din cite vad la atei se disting doua curente
-reformat condus de raymusic astia sunt mai moderati,elita ateilor este aici
-nucleul dur sau talibanii, astia au mai multe capetenii, dar plevusca este adunata la ei

| CristiB93 a răspuns (pentru Urzi23):

Da asa este ai dreptate rolling on the floor

| DrunkenRat a răspuns:

AntiRaymusic? rolling on the floor)) Nu'i corect, si eu vreau un anticlub. rolling on the floor))

| PreaSfintitu a răspuns:

AntiRaymusic rolling on the floor maine poimaine vedem si un fanclub

| doctorul5 a răspuns:

Sunt oricum mai inteligente decat ale celorlalți atei.rolling on the floor

| DeliaDaniela a răspuns:

Nuu laughing
faza cu " Omul l-a creat pe Dumnezeu" a pus capac laughing
vai, vai! doamne mare e gradina ta... oh go on

| Dreamer a răspuns:

Omul se distreaza, traieste in lumea lui si are tot respectul pentru asta. Faptul ca da raspunsuri amuzante (nicidecum stupide) este un lucru bun ...sau daca scoate,, blasfemii'' pe gura gata trebuie sa-l punem la zid?! Eu cred ca Dumnezeu are simtul umorului asa ca nu mai judecati voi oamenii...

PS: AntiRaymusic...patetic

| CristiB93 a răspuns:

Sa sti ca nu e baiat prost chiar unele raspunsuri sunt destul de bune si se vede ca a studiat biblia fata de altii care nu stiu decat sa isi bata joc :-p

| AntiRaymusic explică (pentru CristiB93):

Cum spui tu. laughing

| DeliaDaniela a răspuns (pentru CristiB93):

Da, asa e! dar "Omul l-a creat pe Dumnezeu..."!? sa fim seriosi... oh go on

| CristiB93 a răspuns (pentru DeliaDaniela):

Dumnezeu la creat pe om asa este dar el fiind ateu nu crede asa si asta nu inseamna ca trebuie sa ne purtam urat cu el ci din potriva trebuie sa incercam sa il facem sa vada adevarul.

Dar eu nu ma port urat cu el! Dupa cum am zis, fiecare crede ce vrea!
Dar mai degraba ne convinge el pe noi decat noi pe el! tongue
Degeaba zic ca omul a fost creat de dumnezeu, daca pe internet sunt atatea abureli si prostii... el se informeaza de pe internet si e normal ca va crede ce citeste! Crede-ma, dupa ce citesti tot ce scrie pe internet, e greu sa nu te intrebi daca e adevarat sau nu!
winking

| CristiB93 a răspuns (pentru DeliaDaniela):

Dar si pe internet depinde unde cauti, eu de ex am citit multe care dovedesc existenta lui Dumnezeu si multe altele el poate a citit doar despre evolutionism si big bang si asa s-a format parerea lui de ateu.

Da! tongue
Asta spun, daca cauti despre evolutionism, big bang, fosile.etc. sunt multe argumente cum ca noi am evoluat si nu am fost creati! si e usor sa cazi in aceasta capcana, pentru ca unele argumente pot parea foarte reale si adevarate!
Poate daca ar citi unde ai citit tu, parerea lui ar fi alta! Ai putea incerca sa ii areti!winking

Întrebări similare