Si garantezi tu ca acei oameni rai si cu bani, sunt si fericiti? fiindca eu nu cred ca sunt.sunt multumiti de viata pe care o duc.dar fericiti nu sunt.nici nu stiu cu ce se mananca fericirea, si habar nu au cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit.si tu nu crezi in existanta lui Dumnezeu din cauza asta? m-am linistit.heiii ateilooor? uitati inca unul care gandeste logic.luati-l cu voi.noua nu ne trebuie.e ciudat ca a trebuit sa postezi la religie faptul ca nu crezi.
Dc intotdeauna toti care fac lucruri bune trebee sa traiasca bine? Daca ar avea CREDINTA in Dumnezeu nu le'ar mai pasa cat de bine traiesc. Na...Asta'i doar parerea mea. Tu gandesti cum vrei.
Pai nu asta-i logica spirituala? Faci bine, esti rasplatit pozitiv. Faci rau, esti rasplatit negativ.
P.S. - asa ca o oarecare legatura, am auzit undeva, daca ar fi sa privim in perspectiva. Cica termenii astia de " vei fi rasplatit", "ti se va da", " roaga-te si vei fi primit", " judecata ", "pedeapsa" sunt doctrine ale ortodxiei ruse, rezultand carne de tun indobitocita de fostul comunism. Tot timpul asteptam sa ni se dea daca ne rugam dar nu facem nimic practic. De-aici si morlocii aia care se calca-n picioare pentru sarmale si vin. Asa am fost invatati. Reflexe vechi. Stim sa stam cu mainile in buzunar si sa aratam cu degetul sau daca primim sa spunem ca "sarmalele sunt cam reci."