anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi credeti ca exista incubbus si sucubus? Am uneori vise erotice si parca ar fi reale,si uneori paralizez in somn si nu pot misca un deget si simt ceva deaspura mea si daca incerc sa ma misc ma apasa mai tare, iar daca deschid ochii vad tot felul de lucruri! Din fericire nu sunt singura persoana care are astfel de vise, unii spun ca aceste vise erotice sunt normale avandu-le majoritatea persoanelor! Tin sa specific ca nu mi-am inceput viata sexuala!

33 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Nu bun. Visele erotice merg si fara sa te simti paralizat.

| andreeaxxl a răspuns (pentru costis):

Stiu,faza cu paralizatul e altceva.

NOname
| NOname a răspuns:

Nu e nimic supranatural nici în visele erotice. Este un proces natural şi deloc îngrijorător.

| doctorandus a răspuns:

Crezi si in Mos Craciun?

| Hombre a răspuns (pentru doctorandus):

In Dumnezeu sau Mos Craciun mai putin, dar in capre sigur.

| andreeaxxl a răspuns (pentru doctorandus):

Tie nu ti s-a intamplat sa ai vise erotice?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine ar fi daca ti-ai da seama in acel moment ca te afli intr-un vis.
Esti putin mai senzitiva decat restul lumii.

| andreeaxxl a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da situ ca visez, dar multa lume zice ca aceste vise nu sunt normale.

| hecamefrommetalland a răspuns:

Păi sunt satanist laveyano-tradiționalist, deci cred în demoni.Dar mai ales în succubus, aș dori așa ceva pe post de damă de companie!

| andreeaxxl a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Esti nebun laughing))

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru andreeaxxl):

Ok,sunt nebun, nu vreau o succubus, vreau 25.

Eu am pus intrebarea la misto, logic ca nu exista asa ceva rolling on the floor))

Sunt satanist, deci consider că există.Am încercat să prind unul, dar alți tipi s-au trezit la spitalele de nebuni încercând asta, deci...

Cum sa-l prinzi, ce e persoana? Nu te auzi ce spui?

Tu n-ai auzit în viața ta de sigiliile lui Solomon? A fost scrisă o întreagă carte despre prindere și invocare (Asa Goetia).E nevoie de un sigiliu în formă de pentagramă sau ceva asemănător, simboluri și ceva să-i atragă. Mulți din ei sunt toți ca niște bacterii.Demonii nu suportă sarea(nu cred că și pe cea iodată laughing și trebuie tratați cu respect. Orice demon destul de inteligent cât să vină la tine e destul de puternic cât să te ucidă dacă-i dai drumul sau îl enervezi.Crede-mă știu.Tu ești fată sau ce?

Astea sunt povesti.Vise din astea astea are toata lumea!

Nu e vorba de vise, ci de concept în general.Eu am vise erotice în fiecare noapte, știu că nu-s trimise de Satan, dar știu că e undeva pe la colț și mă așteaptă.

Pai eu la asta ma refeream.Atunci ce e cu incubus asta? ce face?

Incubul e masculul demon, el trece pe la femei.

Nu cred asa ceva! E spirit nu are ce sa le faca

Eu cred că mare parte din asta e manipulare creștină, dar știu destule despre demoni cât să știu că-i cât de cât real. Spiritele pot manipula mintea, psihicul și uneori și spațiul.

Da sar nu pot face sex cu oamneii sa fim deriosi! sunt doar vise normale pe care le are toata lumea

Nu a zis nimeni că fac sex.Ci doar că stau pe tine noaptea și te sugrumă.

Pai peste tot pe internet asa scrie si sincer mie de asta mi se pare o prostie, pur si simplu nu e posibil asa ceva.Da stau deasupra ta si nu te lasa sa te trezesti iar daca incerci sa te zbati te apasa mai tare iar daca deschizi ochii vezi tot felul de duhuri, de fete urate.Asta e advarat, dar nu au nico legatura cu visele erotice chiar daca par atat de reale si simti, asta am vrut eu sa spun. Sper ca ma intelegi

Au legătură cu visele erotice în sensul că profită de pe urma lor, nu le crează. Internetul e foarte tâmpit uneori.

Stiu asta ziceam si eu! Dar cum pot profita?

Dacă ești bărbat îți iau sperma, și o folosesc pentru a avea un copil, demonii nu pot avea așa ceva în mod normal.

Si daca esti femeie?

Dacă ești femeie vei fi fecundată cu spermă modificată genetic de către demon și vei da naștere unui cambion (jumătate demon).

laughing) astea sunt filme

Dar tu de ce esti satanist? De ce nu tii cu Dumnezeu?

Există două tipuri principale de sataniști.Sataniștii LaVeyeni cred că ei sunt proprii dumnezei, că nu există o ființă superioară lor, că sunt singurii responsabili de faptele lor, că nu au dreptul să agreseze copii, nu cred în Satan și alte chestii de astea.Tradiționaliștii cred că Satan e Dumnezeu, și că vrea să ne ajute.Eu sunt o combinație între cele două genuri.