Oamenii l-au inlocuit pe Domnul Isus Mos Craciun.Domnul Isus este Fiul lui Dumnezeu care a parasit slava cereasca si S-a nascut intr-o iesle. A platit un pret cu sange sfant pentru rascumpararea noastra. El este cu noi in fiecare zi, ne poarta de grija, ne vine in ajutor, ne-a pregatit un loc in cer.
Isus Cristos nu are nici o legatura cu Mos Craciun.De fapt in Biblie nici nu scrie data cand s-a nascut Isus.
Exista amandoi.Unu e in Laponia, celalalt in Jerusalim.Jesus mulge capre, ascuns in vreun buncăr, protejat de extraterestrii, iar celalalt cară bălegar de reni.
Emil cioran ftw!
Nu-i asa?
Eternitate:
Question: "What happens after death?"
http://www.gotquestions.org/what-happens-death.html
Http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php
Fiecare suflet apartine lui Iisus Hristos (Yahushua ha Mesiach)
Iată că toate sufletele sunt ale Mele. După cum sufletul fiului este al Meu, tot aşa şi sufletul tatălui este al Meu. Sufletul care păcătuieşte, acela va muri.
Ezechiel 18:4
Fiecare om moare.
Şi, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata,
Evrei 9:27
Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.
Eclesiastul 11:9
Să ascultăm, dar, încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.
Eclesiastul 12:13
Unii merg in rai altii in iad:
Omul alege unde merge, daca iL urmeaza pe Yahushua(Iisus) ajunge in rai evident, daca il urmeaza pe diavol ajunge cu el in iad.
Nu putem sluji la 2 stapani(Matei :24)
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ioan 3:17-19
JUDECATA:
http://www.youtube.com/watch?v=6138KRaiJsQ&
Fiindcă este scris: „Pe viaţa Mea Mă jur, zice Domnul, că orice genunchi se va pleca înaintea Mea şi orice limbă va da slavă lui Dumnezeu."
Romani 14:11
Ember, nu stiu ce beteshig vorbesti acolo... dar copy paste stiu da si eu!
Citeste!
De unde naiba ai luat afirmatia ca fiecare suflet ii apartine lui Isus Christos?
Si culmea prostiei mai adaugi ca lui Messiah, adica unui UNS!
Cand si cine l-a uns pe Isus si in ce functie ca sa merite titlul de Messiah=Unsu?
L-o fi uns vaca cu o gramada de rahat cand s-a nascut in grajd?
Nu, cel care se imbraca in Mos Craciun nu e Jesus ci grajdarul din vecini!
Mos Craciun nu se imbraca in Jesus ci umbla in dres de baie prin birturi ca sa-i deie renului Rudy o halba de bere
Mos Craciun nu exista... daca ar fi existat s-ar fi spus despre el in Biblie.
Raspunsul intrebarii:Nu ezista mos craciun, imi pare rau!
Acum sa vorbim un pic despre avatarul tau misogin.Ma-ta era femeie.Ce ai impotriva noastra!? Intr-o zi o sa gasesti o fata speciala de care o sa te indragostesti si vezi cum iti schimbi parerea. Femeile nu sunt obiecte cu care sa te joci si gata.Cata lume fara minte nu pot sa cred!
Amandoi exista atata timp cat crezi in ei, sufletul e cheia spre adevar. daca iti doresti cu adevarat sa crezi, atunci exista
E bine sa crezi ca exista multe, life is easier that way!
recedaniel3 întreabă: