Tu crezi ca Satana-i prost?! te astepti ca adeptii lui sa faca reguli cum ar fi: ''nu esti bun de nimic, ia-ti viata'', sau ''ucide-ti semenii, si astfel pacea va domni''? ...frate, asta-i om destept nu gluma, stie cum sa procedeze cu fiinta umana incat sa-i i-a mintile. Tuturor ne place linguseala
Usurel WQT...am invinuit eu poruncile lu' dracu?! Nu-ti vin cu nici o scuza, stai lin; crimele din vechiul testament isi au rostul:gresesti=platesti. Ai auzit care-i plata pacatului? ieri fura unu o gainusa si saracu ajunsa la puscarie; cei asta frate? LEGE. Omul respecta amu numai ce are chef, uitand de Legile Vietii, asta-i problema.
A da, si inca ceva la ''inca ceva-ul'' tau: sunt locuri in care nu se stie de Biblie, iar oamenii sunt de nota 11. Da nu e cazul tau, si nici al meu; vreau sa zic ca noi stim de Biblie fiecare va da socoteala de L U M I N A pe care o are...salut
Unde ai mai dat si de neoateism?
Am inteles, dar ce este neoateismul nu am auzit de fel de toate formele doar de asta nu
Ateismul critic
Agenda de propagandă a noului ateism are două puncte ideologice cheie:
Ştiinţa infirmă existenţa lui Dumnezeu, şi aici se exprimă categoric dezacordul între ştiinţă şi religie fiind puternic criticată poziţia unor cercetători care au acceptat atât religia cât şi ştiinţa.
Concepţiile religioase sunt nu doar iraţionale şi retrograde ci nocive („virusul credinţei").
Total de acord cu tine!
"...iar din unele puncte de vedere sunt chiar mai ok decat cele crestine!" - Asta se numeşte înşelăciune.
Cred în Dumnezeu, în fiecare zi se "implică" in viaţa mea (nu numai a mea). Mi s-a întamplat ceva nemaipomenit...(n-are rost să spun). Numai bine!
Nu,nu cred ca exista, in lipsa de dovezii, eu cred ca e posibil dovedirea existentei lui asta ca sa intelegi diferenta intre un ateu si agnostic, doar cand se va dovedi voi crede in existenta unui zeu pana atunci i neg existenta, eu nu-i inteleg pe satanisti de ce nu devin ateii? in fine nu-mi pasa de ce reguli au
Da. Motivul? S-a demonstrat in nenumarate moduri ca Universul si viata au fost create si nu au evoluat intamplator. Si al doilea argument este ca o lege universal valabila spune ca in Univers totul are un complement si nimic nu e unic. Asadar daca crezi in existenta "Satanei" crezi implicit si in cea a lui Dumnezeu
Nu cred in Dumnezeu fiindca nu vad nicio logica in a crede in ceva fara sa ai dovezi ca exista.
Da, regulile sataniste sunt chiar ok, de bun simt, le respect insa nu ma numesc satanist. Si inainte de a le citi le respectam.
GeorgeCrow întreabă: