Noi suntem creati pentru a-L slavi pe El, dar oamenii s-au pervertit si pacatul e starea naturala zic ei, eu cred de aceea ma si duc duminica la biserica impreuna cu copiii, ca multumire pentru ca S-a jertfit pentru noi
Nu,din nimic nu apar zeii, noi ca expresie la dorintele noastre am creat zeii, motive sunt multe nu are rost sa le scriu daca vrei le poti vedea singur/a si afla ca traiesti o iluzie atat
Cu cine te certi? e prima oara cand pun o intrebare de genu pe ask. am cont de ceva timp, dar stau pe el abia de o luna si pun intrebari. ai confundat persoana.
Scuze am crezut ca te-ai adresat mie. deja se observa ca stau de o luna pe TPU ... "a raspuns pentru milan" sorry
Presimt ca ai citit de cateva ori postarea pana sa vezi partea cu " a raspuns pentru milan". Erai pe modelul " bai ceva nu-i bine. De ce-mi zice mie asa ceva? Ia sa vad daca am citit bine, sa mai citesc o data".
Shift Happens
Ce ma amuza faptul ca toti se imbulzesc sa raspunda la astfel de intrebari, de parca ar fi simple.
CRED, pentru ca profetiile din biblie s-au adeverit toate.Biblia fata de celelalte carti religioase are profetii adevarate, celelalte nici macar nu au profetii.Asta a fost dovada de care aveam nevoie.