| IAmNobody a întrebat:

Voi credeti in Dumnezeu? Daca da, de ce? Daca nu, de ce? Cel mai bun argument primeste funda

39 răspunsuri:
| DeusCorrupti a răspuns (pentru Ritsuko):

Si atunci de ce accepti sa apartii uneia?

| Ritsuko a răspuns (pentru DeusCorrupti):

Intrebare fara raspuns.laughing

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Noi suntem creati pentru a-L slavi pe El, dar oamenii s-au pervertit si pacatul e starea naturala zic ei, eu cred de aceea ma si duc duminica la biserica impreuna cu copiii, ca multumire pentru ca S-a jertfit pentru noi

| mODIN a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu.Si pe mine a inceput sa ma enerveze.

| RAY a răspuns:

Nu,din nimic nu apar zeii, noi ca expresie la dorintele noastre am creat zeii, motive sunt multe nu are rost sa le scriu daca vrei le poti vedea singur/a si afla ca traiesti o iluzie atat

| IAmNobody explică (pentru anonim_4396):

Cu cine te certi? e prima oara cand pun o intrebare de genu pe ask. am cont de ceva timp, dar stau pe el abia de o luna si pun intrebari. ai confundat persoana.

| IAmNobody explică (pentru anonim_4396):

Scuze am crezut ca te-ai adresat mie. deja se observa ca stau de o luna pe TPU laughing... "a raspuns pentru milan" sorry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IAmNobody):

Presimt ca ai citit de cateva ori postarea pana sa vezi partea cu " a raspuns pentru milan". Erai pe modelul " bai ceva nu-i bine. De ce-mi zice mie asa ceva? Ia sa vad daca am citit bine, sa mai citesc o data".

Shift Happens laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ma amuza faptul ca toti se imbulzesc sa raspunda la astfel de intrebari, de parca ar fi simple.
CRED, pentru ca profetiile din biblie s-au adeverit toate.Biblia fata de celelalte carti religioase are profetii adevarate, celelalte nici macar nu au profetii.Asta a fost dovada de care aveam nevoie.