| RAY a întrebat:

Voi credeti in Dumnezeu pentru ca e un tiran care va arde pe veci in iad daca nu credeti in el? Credeti din interes in Dumnezeu, nu e cam ipocrit acest mod de credinta? Cica ateii la nevoie cred. Ce chestie, dar eu vad ca crestinii cred doar cand e vorba de interese.

Mircea ma viseaza in fiecare noapte ca ard de iadul vesnic, cata iubire fata de aproapele lui.

https://www.tpu.ro/......cul-asa-o/

acum 23 ore | RaulAlmășan a răspuns:

Multi atei spun ca nu cred fiindcă au motive sa nu creadă.
Si se gândesc ca in felul asta scapă de judecată, fiindcă Domnul iartă pe ce ce nu stiau ca ce fac e gresit.
Dar Dumnezeu știe sa citească inima tuturor.
Dumnezeu stie că ei nu vor să fie crestini fiindcă iubesc păcatele nu fiindcă ei chiar nu cred.
Si acel tip de atei, când au probleme mari ajung să facă ce ai scris tu.

acum 18 ore | Mayar a răspuns:

Probabil atunci cand sunt in fata Judecatorului si in sfarsit vad adevarul. Insa va fi prea tarziu pentru ei atunci.

în 31 Martie | Mircea08 a întrebat:
Ce curioşi îmi par ateii,

Sfidând pământul, cerul, veacul,

Imploră-n disperare zeii

Atunci când văd c-au dat de dracul.

Asa o fi?

9 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Nu merge link-ul dar da, majoritatea cred fiindca le e frica de iad desi poate nici ei nu-si dau seama dar subconstientul e mai puternic.

| RAY explică (pentru mentholinks):

Chorme asta ma enerveaza de la un timp

| RAY explică (pentru mentholinks):

Acum apare

| mentholinks a răspuns (pentru RAY):

Le place sa gandeasca rau despre atei, oameni care nu le-au facut nimic. Eu cred ca vor plati pentru asta.

| LupusDei1993 a răspuns:

Dar de unde stiu ca nu e Allah zeul adevarat? Sau Vishnu?

| Făgăraş a răspuns:

Bună seara!

Sunt destui oameni care cred în Dumnezeu deoarece doresc să intre în Rai și să scape de focul iadului. Focul sau chinurile iadului nu trebuie înțeles în sens material, ci trebuiesc văzute ca lipsa iubirii lui Dumnezeu! Cei care a-ți fost în depresie cred că a-ți avut ocazia să gustați ce înseamnă aceea durere sufletească!
Dar sunt și creștini pentru care Dumnezeu reprezintă totul, bucuria veșnică din sufletul lor. Ei dăruiesc iubire necondiționată oamenilor deoarece ei se simt împliniți!

| RAY explică (pentru Făgăraş):

Deci tu crezi de frica iadului si din interes sa intri in rai

| Făgăraş a răspuns (pentru RAY):

Credeam înainte! Acuma am ajuns la concluzia că doar El poate să mă ajute să elimin demonii din mine!