| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Voi credeți sau ce părere aveți despre mărturiile unor oameni care spun ca au fost in iad? De exemplu v-am mai spus despre acea fata din Ecuador pe nume Angelica Zambrano care susține ca a fost in iad și a văzut mai mulți artiști printre care și Michel Jackson, Selena Perez și ca oamenii care asculta muzica lor ajung in iad sau dacă un copil se uita la desene ajunge in iad pentru ca spunea ca personajele din desene animate sunt demoni. La fel mai este și o fata din Zimbabwe care tot la fel spunea ca cei care se uita la televizor ajung in iad, ca femeile care poarta pantaloni sau fusta ori rochie care sa fie jub genunchi ajung in iad, la fel femeile care poarta haine scumpe, se dau cu fixativ, se sărută in public etc. Vreau sa spun ca mie mi se pare o inepție ce spun aceste doua fete și asta înseamnă că toate femeile ar trebui sa fie cum erau femeile acum 100-200 de ani și ca să nu aibă oamenii televizor in casa, sa fie saraci, sa ierte pe toata lumea indiferent ce spune fiecare, deci eu unul nu le cred, consider ca ele sunt plătite de niște pastori sa spună asta ele fiind penticostale și ca Dumnezeu nu este asa de strict, nu se presupune ca Dumnezeu ar trebui sa fie iertător și bun? Pai aceste fete care susțin ca au fost in iad spun exact contrariul! Și v-am mai spus despre un om pe nume Gabriel care tot la fel spunea ca in iad ajung fumătorii, femeile care se machiază, bârfitorii etc. Voi îi credeți pe oamenii ăștia sau credeți că sunt plătiți de niște pastori sau teologi sa spună asta? Vreau doar sa spun ca multe din spusele si marturiile lor par ilogice! Cine a văzut mărturiile lor, ce parere are?

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Eu înclin sa cred ca mattyriile celor care spun ca au fost in iad sunt adevărate. Biblia nu vorbeste de fumători sau femei care se machiază.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru ania):

Dar sa mergi in iad pentru ca porți pantaloni sau fuste ori rochii care sa nu fie sub genunghi! Este o inepție

| ania a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

In Biblie nu se dau centimetri pentru haine, spune sa te imbraci decent(cuviincios)., sa pastrezi apogeul splendorii tale pentru partenerul de căsătorie. Ce e asa mare scofala daca unii se masturbează acasa cu imaginea ta in minte cum te-au vazut pe stradă sau pe rețelele de socialuzare?

| RAY a răspuns:

Eu cand am fost in coma imi amintesc ca simteam o pace interioara, o lipsa totala de frica si muzica canta in jurul meu, asta e ceea ce imi amintesc, nu am smtit niciodata ce am simtit atunci

| lpavel a răspuns:

Eu sunt credincios si stiu ce este pacat si ce nu, nu zic ca ce ai mentionat nu ar fi pacate dar acele pacate sunt mici si Dumnezeu le iarta, nu ajungi pentru alea in iad, alea sunt niste impostoare si pacalesc multa lume...

| EestiSodalane a răspuns:

O prostie

| alfons2390 a răspuns:

Eu am vazut fragmente fiindca nu am reusit sa ma uit in totalitate. Nu pot sa dezmint ca ce marturisesc e adevarat dar nici sa confirm. Au fost de-a lungul timpului oameni cu idei si mai radicale. In plus mai exista posibilitatea ca ceea ce au experimentat fetele respective sa fie doar vise lucide sau proiectii astrale de tip cosmar in care este foarte usor sa confunzi lumea din vis si sa crezi ca ceea ce visezi este real. Eu am avut astfel de vise fara tematica religioasa si pot sa jur ca exista astfel de fenomene. Ar trebui sa studiezi si sa te informezi mai mult in legatura cu experientele in afara corpului fiindca este un domeniu mult mai vast decat la prima vedere. Nu e bine sa te arunci direct in credinta oarba fiindca nu iti va aduce niciun beneficiu si nici nu e buna. Nu uita ca pana si Isus a spus "veti cunoaste adevarul si atunci o sa fiti cu adevarat liberi." Deci trebuie sa ajungi sa cunosti ceva ca fiind adevarat nu doar sa crezi orbeste in ce spune unul sau altul si atunci e bine, altfel nu.

| D7Alina777 a răspuns:

Am citit și eu acea broșură cu ea și cu Tatiana Aldanova (parcă așa o chema) - nu cred că sunt reale
Ar fi ceva sa fie reale. Probabil vise foarte realistice atât de puternic încât nu a putut distinge de realitate, posibil.