| Henrypericolpublic a întrebat:

Voi credinciosilor cat de credinciosi mai sunteti cand aveti probleme sau nu va ies planurile? Va rugati incontiuare sau va pierdeti nadejdea?
Dar voi ateii ce definitie aveti pentru asa-zisele coincidente?

9 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Dumnezeu intervine DOAR in domeniul spiritual atunci cand vede sinceritate in ceewa ce cere respectivul. Pentru celelalte lucruri, sanatate, ajutor, Dumnezeu ne-a lasat semenii de zi cu zi, oamenii. Dumnezeu mai intervine in anumite cazuri speciale alese de EL sau la cererea unor grupuri de credinciosi din biserica SA. In rest Dumnezeu NU intervine in viata de zi cu zi a oamenilor. Credinciosii VAD interventia Creatorului in viata lor si stiu ca daca Dumnezeu nu raspunde la o cerere de a lor Acesta o face tot spre binele lor avand in vedere viitorul pe care noi nu-l cunoastem dar Dumnezeu, da. Deci un real credincios NU are cum sa-si piarada speranata (nadejdea).

| RAY a răspuns:

Ce credinciosi pe naiba,ipocriti care sunt pe interese, ei nu cred in dumnezeuu, ei cred in intersele lor atat, cat legat despre mine prefer sa ma linistesc cand sunt nervos si sa caut o solutie rationala, viata este subtire deistule, azi esti maine numai esti

| Steregoi a răspuns:

Eu ii spun doua vorbe Lui Dumnezeu. "Ajuta-ma sa fac voia Ta." "Iti multumesc pentru orice lucru bun". Ambele in numele Lui Hristos.

| Octavian199 a răspuns:

Cand sunt bolnavi, nu se roaga la zeui, ci se duc repede la doctor.

| Irinel15123532 a răspuns:

''Dumnezeu lucreaza toate lucrurile spre binele celor ce iubesc pe Domnul, si cele bune, si cele rele'' Mai multe lucruri invatam din infrangeri decat din victorii.

| Theo94 a răspuns:

O potrivire de evenimente, circumstante care s-au intamplat aleatoriu.

| Hristos a răspuns:

Ma rog sa castig la pacanele

| Octavian199 a răspuns (pentru Hristos):

Si eu la Lotto, dar fara sa iau bilet.

| gogu220 a răspuns (pentru Octavian199):

Şi eu fac ca tine, dar ce crezi! O dată am şi câştigat.
Cum când? Când am vrut să-mi iau o îngheţată dar era ultima şi vroia şi o fată să o ia, aşa că i-am dat-o iei şi ia mi-a dat-o mai pe seară, Lasă că ai înţeles tu.

Întrebări similare