| GEORGEL2012 a întrebat:

Voi de cand nu ati mai fost la biserica? este pacat daca nu am mai fost demult?

Răspuns Câştigător
| misterioaѕa a răspuns:

Buna, GEORGEL2012!
Eu ma duc la Biserica, dar nu in fiecare duminica. Credinta e in suflet!
Nu cred ca este pacat sa nu te duci atat timp la Biserica, cat este pacat sa te duci si sa barfesti cum fac oamenii in ziua de azi. Cunosc atatea cazuri in care cica au credinta si daca gasesc un animal il bat cu ce prind.Foarte urat!
Totusi, ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa te duci, chiar daca nu ai nevoie de ceva neaparat, trebuie sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru ceea ce ti-a oferit.
Doamne ajuta!

12 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Pai nu prea am timp sa ma duc la biserica am fost doar de paste. In rest n-am mai fost de vreo 5 ani.

| DeyCj a răspuns:

E păcat numai în minte omului.Mersul la biserică(cel mai mare mijloc de îndobitocire doctrinară a omenirii) nu are legătură cu credința.Succes

| mgtow a răspuns (pentru DeyCj):

Acum mersu la biserica e pe bani ca sa aiba din ce trai preotu laughing altfel ar fi boschetar si asa la cate prostii fac nu poti sa ai baza in ei violatori, pedofili, mincinosi.

| DeyCj a răspuns (pentru mgtow):

...gay,etc(precis ceaiu cu bromură nu se servește la mănăstirile de călugări) laughing))). Biserica mi se cămătărie legală.Nu plătești anual camăta nu te îngroapă popa.Acum înțeleg eu de ce la preafericitu' îi zice Prea-fericit.Că la ce salar și trai are și eu aș fii prea-fericit.laughing), da măcar de ar muncii pentru el nu să jegmănească, legal fraierii ce poartă numele de enoriași.

| AdrianaBacescu a răspuns:

Am fost doar de Paste, dar rar ma duc la biserica

| miTzuliK93 a răspuns:

Ca sa stiti si voi, biserica nu e ceea ce pare a fi. In Evul Mediu de exemplu, a fost folosita pentru manipularea populatiei... concept care se practica si azi, numai ca unii sunt prea orbi incat sa vada realitatea asa cum e. Ala de-l vedeti la altar, are straie de zic ca-s de aur si conduce ditamai Mertzanul sau BMW-ul e unul dintre cei mai pacatosi oameni pe care o sa-i vedeti in viata voastra.

| Madayna a răspuns:

Din pacate, ultima data am fost de Paste. Tot zic ca o sa merg dar nu-mi fac timp.

| svartirhimnar a răspuns:

Da. Vei arde în iad, într-un cazan cu smoală.
Păcătosule ce ești!

| GrroanofwinD a răspuns (pentru svartirhimnar):

Și tu vei arde în iad, Puritanie.

| TPUuser199 a răspuns:

Merg foarte rar. Nu prea te ajuta cu nimic daca mergi acolo, sa auzi babele barfind! [hai crestinilor, sariti`mi in cap] ✌

| Alissa11 a răspuns:

Eu merg in fiecare duminica, si da este pacat sa nu mergi happy

| DanielCosmin827939 a răspuns:

Este pacat.....mai ales daca nu contribui cu bani.

Întrebări similare