anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi faceți meditație? Cum se face corect meditația? S-a dovedit că ajută și d.p.d.v medical la psihic și să scapi de stres.

3 răspunsuri:
| Mtoni a răspuns:

Am făcut meditație. Stăteam relaxat și încercăm să îmi golesc mintea de gânduri și mă concentram la respirație și la senzațiile din corp. Făceam asta cam 30-60 de minute aproape în fiecare zi. După câteva luni am început să aud cuvinte de la o voce diferită de vocea mea interioară. Acum nu mai meditez pentru că nu vreau să mai aud voci/spirite care nu mă lasă să dorm.

| mastadont a răspuns:

Nu se poate spune că există un mod greșit de a face meditație. Meditația este un proces care este diferit de la individ la individ, dar există anumite reguli care trebuie urmate și care te ajută să intri în starea de meditație. Relaxarea mușchilor prin concentrarea pe fiecare în parte, apoi concentrarea pe respirație și pe menținerea unui ritm constant sau concentrarea pe bătăile inimii ajută foarte mult pentru a induce acea stare. După aceea, contează foarte mult asupra a ce vrei să meditezi. Poți să faci open meditation, să admiri tot ce te înconjoară, poți să-ți analizezi gândurile și trăirile pentru a descoperi și soluționa anumite probleme interioare, poți pur și simplu să-ți golești mintea și să vezi ce se întâmplă, posibilitățile sunt nenumărate.
În loc să citești toate balivernele despre astrologie, profeții, etc, îți recomand să citești cărți despre meditație și spiritualitate, și mai ales despre cum să-ți rezolvi problemele psihice cu ajutorul acesteia.

| Werrich a răspuns:

La MISA, acolo se face meditație.

Întrebări similare