E tot un ateu care scrie la vrajeala sa scoata de prosti crestinii! Cu chestii din astea ma jucam la gradi, maturizeaza-te!
Prietenaș, îmi spui te rog din ce regn faci parte? Așa de curiozitate, sa văd dacă le ai cu biologia. Și dacă nu ești mamifer, mă poți uimi cu un alt răspuns?
Cum reusesti sa traiesti? Efectiv asta este cea mai cretina chestie, acum eu inteleg ca nu te consider mamifer, la cum gandesti nu stiu daca esti vertebrat.
Sunt mamifere care nu au coada, in plus avem dovada anatomica ca am avut coada
ps profil =blog
=)) Tu esti foarte tare. Deci, mamiferele sunt animale vertebrate care nasc pui vii si ii hranesc cu lapte, nu conteaza daca au sau nu coada, daca se catara in copaci sau nu.
Raspunsul la intrebarea cu ploaia si norii --> http://www.deseneanime.ro/autobuzul-magic-episodul-18-stropi-de-ploaie/ ca poate din desene o sa intelegi :D
Nu ateii au spus ca omul este mamifer, ci oameni de stiinta care erau si ei, cel putin o parte, crestini si care dupa observatii, dupa cercetari au ajuns la aceasta concluzie.
Te-as ruga sa te documentezi in privinta anumitor chestiuni inainte de a posta asemnea intrebari.
Toate cele bune!
Nu toti ateii sunt evolutionisti. Cei mai multi, din nefericire, arata cu degetul si acuza, fara a se documenta.Din pacate si unii crestini procedeaza la fel.
Explicatia in cazul "evolutiei" omului este data, desi trasa de par in aspectele esentiale. Vezi vrajeala cu cromozomii. Stiinta, insa, esueaza atunci cand vine vorba de strut, pestele de caverna, etc. - multele dovezi de INVOLUTIE -. Evolutionistii ar trebui sa se numeasca involutionisti, de la o vreme incoace...
1. Pentru ca sunt subiectiv.
2. Pentru ca, desi ateul probabil ar fi mai citit, este mai departe de mantuire.
3. Pentru ca prietenul nostru de fata se apara reactionand (la o categorie; a care nu ai cum sa nu te simti atacat ca si credincios) chiar daca intr-un mod nefericit si poate fara acoperire informationala.
Multumit?
Ma rog, 2 si 3 nu prea ma intereseaza. "1. Pentru ca sunt subiectiv." Si subiectivismul este un lucru bun?
Cu toate ca ateismul nu era un grup de oameni si acolo sunt oameni subiectivi ce favorizeaza ateii. Este absurd.
Realitatea este realitate, minciuna este minciuna, nu conteaza ca cel ce o spune este ateu,crestin,panteist, deist, musulman, budist, etc.
Ma rog, 2 si 3 nu prea ma intereseaza. "1. Pentru ca sunt subiectiv." Si subiectivismul este un lucru bun?
Cu toate ca ateismul nu era un grup de oameni si acolo sunt oameni subiectivi ce favorizeaza ateii. Este absurd.
Realitatea este realitate, minciuna este minciuna, nu conteaza ca cel ce o spune este ateu,crestin,panteist, deist, musulman, budist, etc.
"Ma rog, 2 si 3 nu prea ma intereseaza." Este problema ta. Ele cantaresc mult in ecuatie.
"Si subiectivismul este un lucru bun? " - Nu este. Imi cer scuze celor pe care i-am nedreptatit, raspunzand cu o alta unitate de masura.
"Realitatea este realitate, minciuna este minciuna, nu conteaza ca cel ce o spune este ateu, crestin, panteist, deist, musulman, budist, etc." - De acord.
PS: imi pare rau sa te dezamagesc, toti avem tendinta asta. Unii si-o recunosc.
Evoluționiștii sunt mai degrabă involuționiști?
martzian, mi se pare fascinant faptul că prostia ta este infinită. De fiecare dată când cred că ai atins o limită maximă ajung să nu am dreptate
Cat de curand o sa ai ignore de la el. El umbla sub acoperire. SI cand cineva isi da seama de inteligenta lui se ascunde cat de rapid poate
Inainte sa postezi astfel de intrebari, cauta definitia in dex a cuvantului "mamifer" pentru ca esti intr-o grava eroare... Omule, un mamifer este acel animal care naste puii vii.http://www.dex.ro/mamifer
Ai iesit cumva din ou?
"Deca omul se trage din manifere atunci de ce nu are coada si nu se catara in copaci ca ele?" - faci o mare confuzie... Un mamiferul nu este acelasi lucru cu o maimuta.
Da oameni sunt mamifere ei nasc pui nu cum este de exemplu pestele care lasa icre acesta neavand nevoie de contact sexual.Asta am invatat in ora de dogmatica ca o mica paranteza.
Nu sunt ateu dar tu ai cautat de curiozite pe internet sa afli macar? Ce ti se intampla daca nu-ti folosesti capul? Sau ce se intampla daca nu-ti folosesti un picior?
Teoria evolutionista spune ca datorita scaderi numarului de paduri omul nu si-a mai cules hrana din copaci ci de pe sol. Nefolosindu-si coada acesta sa micsorat pana a ajuns la cocis. Ti-am spus ce mi-am amintit mai multe gasesti pe google.
Byb2001 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bossa100000 întreabă: