1. Nu merg la Biserica.
2. Nu cred ca este pacat. Stiu oameni care se duc la Biserica dar cand vin injura, si fac altele. Deci nici nu mai conteaza. Mai bine nu te mai duci.
"Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina."
3. Daca te duci si nu pupi icoanele iar nu este pacat, daca ma intrebi pe mine. Pentru ca eu gandesc, atunci cand te duci la Biserica, vrei sa meditezi daca pot sa spun asa. Sa stai tacut si sa "vorbesti " cu Dumnezeu inauntrul tau.
Daca esti credincios, poti sa fii credincios si la tine acasa, si in biserica, si intr-o pestera... oriunde.
Iar daca te duci la biserica numai din obligatie sau, mai rau, ca sa fii vazut de altii, mai bine lasa!
Pacat este sa faci rau cuiva cu buna stiinta, sa nu-ti respecti parintii, sa omori pe cineva, sa furi si or mai fi inca altele. Iar faptul de a nu face niciunul din aceste lucruri tine de educatie, de moralitate si nu de credinta. De ce trebuie neaparat sa NU faci un lucru de frica unei pedepse "divine"?
Da merg; nu stiu daca omu' din ziua de azi mai stie ce-i pacatul; nu trebuie sa pupi nimic, alea sunt niste saracii create de om... avem un Creator.
Nimic nu e pacat, biserica e institutia care isi bate joc de ideea de dumnezeu mai mult decit toti satanistii si pastafarienii la un loc. Daca crezi, crezi pentru tine, fii mai bun, si lasa religia deoparte. Religia e o plaga.
Nu prea merg doar de 2 ori pe an si icoanele le pupam cand eram mica si ma punea bunamea...
Http://www.divinerevelations.info/....../index.htm
Pregateste-te sa-ti intalnesti Dumnezeul!
si te intreb, te-ai botezat?
„Pocăiţi-vă", le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh.
Faptele apostolilor 2:38.
Singurul lucru care ar fi bine sa il faci este sa studiezi Evanghelia (noul testament) - daca il intelegi, o sa ai raspuns la toate intrebarile
Daca mergi la biserica nu inseamna esti credincios..am eu colegi,prieteni care merg saptamanal la biserica si beau, injura etc e bine sa mergi la biserica dar nimeni nu te obliga sa pupi crucea etc, am fost odata la biserica si popa a spus sa le daruim si altora din avutul nostru, era ziua recoltei si dadea fructe la oameni, i-ar cand am iesit din biserica nici un om nu s-a uitat la cersetorul care statea jos sa ii dea si lui un mar ceva
A nu merge la biserica inseamna a neglija tainele lui Dumnezeu. Iar aceasta inseamna a te lepada de El. Multi spun "unii merg la biserica dar mai mari pacate fac" sa stiti ca nu este datoria noastra a judeca persoanele date. Noi trebuie sa mergem regulat, ca doar asa vom putea mosteni viata de veci.