S-o fi născut Jeez pentru a fi colindat de Hruşcă dar stocul nelimitat de ler tot de la Chuck Norris îl are.
@ShowTim3 Si eu am aceeasi intrebare cu leru dracu>.<
Iisus s-a nascut ca sa fie craciun apoi s-a bagat si hrusca in seama
Nu de aia s-a nascut Isus.
Daca tot vb de hrusca imi spuneti dracu si mie ce e ala ler?
Mereu il aud la emisiuni de craciun "Lerui ler... si iarasi ler "
Nu.Defapt s-a nascut ca sa vezi tu artificiile de fiecare revelion, si noi sa radem de tine cum de fiecare data iti mai intra cate una in ochi. :d Te doare plictiseala?
Totusi, tu nu crezi ca te-ai nascut cam degeaba? :d
Asa-i ca in timpul liber iti meditezi prostia, ca apoi sa vii aici si sa pui intrebari de manelar? Tu esti manelarul, ca asculti colinzi.
Se vede clar si limpede ca faci trolling la Religie tocmai de aceea ti-au raspuns doar cei care au venit cu aceleasi scopuri ca si tine.
PS> eu nu sunt cu scopul de a face troling aici...ci sa iti spun cat de calduros pot, sa ramai la T/A, pentru ca la t/a suntem prieteni dar aici daca ai venit sa faci trolling...mie nu imi convine si cum spuneti voi astia de la t./a "jet la d/s"
Hai sa-ti zic o balada despre Hhhcusca asta:
http://www.youtube.com/watch?v=8KgQZ1VEnhM
Kazimire, ia tata si asculta :>
http://www.youtube.com/watch?v=8KgQZ1VEnhM
@PaladeOvidiu nu, nu cred. si mai incet cu emoticoanele ca ma dor ochii. asa-i ca in timpu liber asculti manele?
@PaladeOvidiu pur si simplu nu meriti sa te bag in seama "manelarule".
p.s. Stefan Hrusca nu are nevoie de casa de discuri. are chitara cu DVD-writer.
PaladeOvidiu,tu ai vreo problema? Te'am vazut de multe ori comentand aiurea pe acest site.Chiar n'ai alta treaba?
Poate cred ca s-a nascut ca sa aiba prostii de ce sa rada si sa blasfemieze.pe langa alta misiune mare ce a avut-o pe pamant, in iad si in cer.macar stefan hrusca colinda si un colind nu e putin lucru fiindca nu numai el colinda.dar tu kazimire care ai fost aruncat de pe TPU ca o masea stricata, pe unde esti prost te doare? fiindca trebuia sa postezi la amuzante daca voiai sa fii amuzant.sau la conversatii.sau nu ai intrare acolo fiind o nulitate si ce-ai zis? ia sa merg la religie ca acolo sant luat in seama. uite ca am ajuns mai prost ca tine luindu-te in seama.greseala mea.