| justagirlll a întrebat:

Voi nu v-ati saturat de sutel, miile de intrebari fara rost despre religie? Pana la urma ar trebui sa ii ajutam pe cei care au nevoie de sfaturi, nu sa ne certam pe motive din astea.Eu una cred in Dumnezeu dar o tin pentru mine si toata lumea ar trebui sa faca asta.Pana la urma este ceva personal cine crede bine, cine nu iar bine. M-am saturat de intrebarile de genul "daca Dumnezeu exista, atunci... sau daca Biblia fost scroisa de...si voi credetin in ea etc". Pe bune, nu e cazul sa puneti intrebari de genul asta, tineti pentru voi.

Voi ce parere aveti?

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Din fiecare intrebare sau raspuns mai avem cate ceva de invatat.Este bine sa vedem cum stau lucrurile si din alta perspectiva.

| FucktheSystem a răspuns:

Dar ed ec să țin pentru mine o întrebare care mă frământă doar că nu-ți place ție sau că te-ai săturat de întrebări. Dacă nu-ți plac întrebările sau categoria poți foarte bine să nu dai pe aici și punct.

Apache
| Apache a răspuns:

Nimanui nu ii pasa in realitate de intrebarile de genul asta ...intrebarile astea se pun doar pentru ca stiu ca primesc multe raspunsuri si dau frau la dispute

| miradoniz a răspuns:

Cred în libertatea de a pune toate întrebările care îți trec prin caphee hee până și aceastahee hee Ca să răspund-nu știu ce religie ai, dar în cartea cu tema "să ne iubim aproapele"-există de obicei și capitolul despre "respect"hee hee mai citește o datăhee hee

| justagirlll explică (pentru miradoniz):

Nu am carte de religie btw dar nu mi se pare ca am zis nimic prin care sa arat ca nu va respect.

| miradoniz a răspuns (pentru justagirlll):

Respectul nu se învață din Biblie,dar din viatăhee hee la cartea asta,mă refeream euhee hee o întrebare de genul asta venita de la un ateu, ar suna probabil cam așa" Voi nu v-ați saturat de sutele, miile de întrebări fără rost despre religie? Până la urma ar trebui să ii ajutam pe cei care au nevoie de sfaturi, nu să ne certam pe motive din astea.Eu una NU cred în Dumnezeu dar o țin pentru mine și toata lumea ar trebui să facă asta. Până la urmă este ceva personal cine crede bine, cine nu iar bine.M-am săturat de întrebările de genul "dacă Dumnezeu exista,atunci... sau dacă Biblia fost scrisa de...și voi să credeți în ea etc".Pe bune,nu e cazul să puneți întrebări de genul asta, țineți pentru voi."
Indiferența la opiniile celuilalt-pur și simplu,dacă oamenii aceia,care gândesc altfel, trebuie neapărat să existe, măcar să nu mai deranjeze.ASTA e mentalitatea comunistă, în toată splendoarea ei îndoielnică.Dar nu are nimic de a face cu religia. Iubirea resimțită ca o insultă-este o insultă.

| justagirlll explică (pentru miradoniz):

Inca o data, nu cred ca am zis ceva prin care sa nu va respect.Inca o data, nu am nimic deaface cu mentalitatea comunista.Nu sunt indiferenta la parerile altora,dar ma deranjeaza intrebarile puse la baza despre Dumnezeu sau raspunsurile jignitoare.

Uite cateva exemple, dar am vazut altele si mai rautacioase, insa nu le-am gasit acum.

Dar... Nu se da test initial la religie din cate stiu.
Nu-i discriminare, daca nu crezi in D-zeu esti un... obsedat mintal care vrea sa se dea in spectacol, un nenorocit care crede ca dumnezeu nu exista, crezand de asemenea ca asa poate ajunge in centrul atentiei. -luat de aici -http://www.TPU.ro/......sa-cumpar/

sau http://www.TPU.ro/......-a-primit/

sau mai citeam de dimineata ceva de genul "daca Biblia a fost scrisa de un pedofil." :|

sau http://www.TPU.ro/......de-lei-in/

Si da, vreau o capra.Imi dai?

sau http://www.TPU.ro/......unile-ori/

Cam la tipul asta de intrebari ma refer, nu am absolut nimic cu cei care cred sau nu, este o chestie personala. Poate nu am formulat intrebarea cum trebuie, dar cred ca ai inteles cam la ce ma refer.

| miradoniz a răspuns (pentru justagirlll):

Da,eu am înțeles perfect-ce mă miră este cum de nu îi înțelegi și tu pe ei? nu vezi că nu se râde de Domnul bun și atotputernic-cum ar putea,de altfel,El nu s-a întors încă!-ci de toți dumnezeii ineficienți de ici și de colo? iar gluma asta cu caprahee hee dacă te referi la poziția sexuală,stai linăhee hee oamenii iubesc uneori să șocheze,exact cum ai făcut și tuhee hee și eu pretindeam acum câțiva ani că nu văd nimic rău în necrofiliehee hee e un mod de a evalua personalitatea celuilalt,atâta tot.O să te șochez și eu, ține-te bine:Biblia, Dumnezeu însuși nu înseamna NIMIC independent de ceilalți oameni.Pentru că"sunt om-și nimic din ce este omenesc nu îmi este străin".Pentru că și tu vei face cândva ce fac ei-sau poate și mai rău.Poți să iubești oamenii trăind departe de lume. Poți sa îi iubești trăind printre ei. Orice am face în viață,deschidem porți spre a fi greșit înțeleși.Dar ce importanță are? crezi că Domnul se uită la ce judecă unul sau altul că ar fi bine sau rău? Știe El mai bine! Spune-mi ce importanță au toate chestioarele astea,"înțepăturile frățești"cât timp există un Dumnezeu Atotputernic care ne iubește? Iisus a fost copleșit de insulte, l-au durut probabil, dar nu s-a apărat! ești sigură că a apăra creștinătatea este sinonim cu a îi apăra orgoliul?(predic apă dar beau vin-și mie mi-a sărit țandăra de câteva ori.Asta e; important e să îl căutam pe Domnul, nu să fim
perfecțihee hee

| Hombre a răspuns:

Tu vrei aliniere, toti intr-un gand si fapta, tunsi si imbracati la fel, Mao a murit care a facut uniformizarea Chinei, cu ideologia lui "Revolutia Culturala" adusese China la sapa de cauciuc, cum da cu ea in ideolocie le sarea in cap, si asta pana a venit alti lideri la putere si i-a zlabit pe chinezi de idiologia uniformista si acum se vede rezultatele. Si la noi Ceusescu a facut aliniere dar pentru cultul personalitati lui dar vrajeala n-a tinut mult si acum e la cazane probabil. Si inca ceva sa tii minte pentru toata viata, contradictia naste idei noi. Apropo vand capre, nu vrei una?

| Danutza27 a răspuns (pentru Hombre):

Ia uite si eminenta cenusie dai cu cotoiul mort si imputit inapoi.tu ai o scuza macar stii chestia cu scoala care tu o crezi liceu dar baga un ochi aici
Romania in 90 era considerate cu 15-20 ani in urma tarilor civilizate acum vad ca stam bine suntem cu 160 parca
Retea de metrou inainte 89 65 Km 1n 14 ani
Retea metrou dupa 89 3 Km in 22 ani
Floata inainte 89 a a4 a in lume
Flotadupa 89 in 22 ani=o
Hidrocentrale construite inainte 89 toate
Hidrocentrale construite dupa 89=0
Industrie inainte 89 exportam
Industrie dupa 89 aproape 0
Locuri de munca inainte 89 cam 10.000.000
Locuri de munca dupa 89 4.000.000
Analfabeti inainte 89 aproape 0
Analfabeti dupa 89 16%
Datorii inainte 89 aveam de primit miliarde +2 miliarde in banca
Datorii dupa 89 suntem vinduti
Petrol inainte 89 al statului roman
Petrol dupa 89 golani
Gaze naturale inainte 89 statul Roman
Gaze naturale dupa 89 golani

| Hombre a răspuns (pentru Danutza27):

Papitoaico, bati campii ca de obicei, intrebarea nu este despre termenul de comparatie economicaa Romaniei a regimului Ceausescu si dupa. Cred ca esti sarita de pe fix. Nu te mai baga in seama ca idioata.

Poate ai pisica prin casa si mai fuge pe taste eu sunt cu foarte mult bun simt si nu jignesc eu aduc argumente solide numai aia lipsiti de educatie incep sa ocarasca si sa insulte. Uite inteleptule scris de mina ta daca nu recunosti poate sunt 2 personalitati in tine una care a terminat liceul in 72 alta care era prin generala in 80 eu nu judec sa nu fiu judecata din contra vreau indreptarea ta "adusese China la sapa de cauciuc, cum da cu ea in ideolocie le sarea in cap, si asta pana a venit alti lideri la putere si i-a zlabit pe chinezi de idiologia uniformista si acum se vede rezultatele. Si la noi Ceusescu a facut aliniere dar pentru cultul personalitati lui dar vrajeala n-a tinut mult si acum e la cazane probabil" Vezi tu la ocarile tale eu nu zic nimic cred ca ai scuipat si pe monitor eu zic sa il stergi ca ai sinuzita eu aplic chestia cu obrazul intors de 2 ori dar tu ai depasit limita si deja o sa schimb foaia cu tine. uite pentru incurajare o sa dau inteligent ca de prostia se rasplateste pe aici

| justagirlll explică (pentru Hombre):

Nu pre m-ai inteles.Nu vreau sa fie toti la fel, Domne fereste! :)) Ziceam doar ca m-am saturat de intrebari/raspunsuri in care cei care cred/sau nu in Dumnezeu sunt insultati, unele intrebari sunt chiar fara rost. Uite iti dau cateva exemple de raspunsuri

Dar... Nu se da test initial la religie din cate stiu.
Nu-i discriminare, daca nu crezi in D-zeu esti un... obsedat mintal care vrea sa se dea in spectacol, un nenorocit care crede ca dumnezeu nu exista, crezand de asemenea ca asa poate ajunge in centrul atentiei. -luat de aici -http://www.TPU.ro/......sa-cumpar/

sau http://www.TPU.ro/......-a-primit/

sau mai citeam de dimineata ceva de genul "daca Biblia a fost scrisa de un pedofil." :|

sau http://www.TPU.ro/......de-lei-in/

Si da, vreau o capra.Imi dai?

sau http://www.TPU.ro/......unile-ori/

Cam asta vr sa zic.Nu zic sa nu mai puna nimeni intrebari despre religie, dar nu dinacestea jignitoare

| Hombre a răspuns (pentru Danutza27):

Am noroc ca n-am o nebuna ca tine acasa, ce-o fi la tine acasa femeie fara ocupatie? Sunt curios ce studii ai ca de barbatul tau stiu. Numai unu' ca el putea sa se insoare cu o zmintita ce se i-a la cearta cu toata lumea care nu are acelasi punct de vedere ca tine.

Si eu ii multumesc bunului Dumnezeu si la culcare si cind ma scol Ca a fost bun cu mine Dragutul de El si nu am avut ghinionul sa dau de unul ca tine, ca ma duceam in Manastire,

| Hombre a răspuns:

@miradoniz scuzele mele, din greseala am trims raspunsul pentru Danutza27 la tine, l-am sters.

| miradoniz a răspuns (pentru Hombre):

hee hee asta e, se mai întâmplăhee hee

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Să ştii că eu nu m-am săturat. Este adevărat că există şi întrebări stupide, de genul celor menţionate de tine, însă trebuie să recunoaştem că întâlnim adesea şi aspecte care ne pun mintea la încercare şi care ne fac să vrem să ştim şi să cercetăm mai mult.