Religia si stiinta sunt antagonice in ceea ce priveste aparitia universului si vietii. Mai departe religia cu povestile ei stiinta cu cercetarile.
Pe credinta pentru ca daca vrei sa reusesi in viata trebuie sa crezi in tine si sa stii ca atunci cand dai de greu poti sa ceri ajutorul lui Dumnezeu.
Credinta a ajutat lumea indiferent de religie sau credinta. Nu conteaza cui te rogi, conteaza cine te asculta.
Ratiune,logica,stiinta,cei care pun pret pe credinta de ce merg la doctor, de ce iau medicamente, fac operati, le frica de moarte, din moment ce stiu ca intra in paradisul vesnic de ce atata lupta ca sa ramana aici unde e cum spun ei foarte rau
E ca si cum ai intreba, bine sau rau.
Despre stiinta se spune ca esti arma diavolului,pentru ca stiinta intoarce oamenii de la credinta,crezand ca daca un calcul e corect,atunci totul e ok.
Eu pun pret pe credinta,desi accept stiinta in modul in care se face ceva pentru modernitate, nu pentru eternitate.
Poate asa, nebun cum sunt, credinta ma mai salveaza, in timp ce stiinta ma imbolnaveste cu toate modernitatile aparute.
Atunci te provoc data viitoare cand te inbonlavesti sa mergi la biserica sa te tratezi. (valabil si pentru restul cu acelasi raspuns)
Credinta se impleteste cu stiinta, desi Biblia nu e o carte stintifica, in ea gasim multe lucruri pe care stiinta le-a descoperit mult mai tarziu.
Biblia spune si ca Pamantul are o forma angulara (Iov 38:13). Nu mi-e clar daca e poligon sau poliedru. Imi imaginez ca ar fi putut sa fie un patrat. Tu ce crezi?
.Imi pari o persoana inteligenta. Cred ca intelegi figurile de stil, nu?