| FataCuDouaFete a întrebat:

Voi tineti post negru? eu tin maine.credeti ca lesin dupa 2 ore?

Răspuns Câştigător
| Anonymus314 a răspuns:

Nu e o tampenie.

Noapte buna si mersi.

32 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Dacă o persoană este așa de fraieră încât să-și pună sănătatea în pericol că așa zice popa, eu zic că merită să moară. Deci încercă, dacă ai leșinat să ne anunți să râdem și noi puțin.

| ramona30 a răspuns:

Imi traiesc viata fara restrictii aberante provenite din religie. Dumnezeu, isus, allah si mos craciun nu exista, deci pentru cine/ce sa tin post...pentru preoti?

Răspuns utilizator avertizat
| Anonymus314 a răspuns:

Postul este binevenit daca nu iti pui in pericol sanatatea, daca iti pui in pericol sanatatea e pacat sa tii post negru, de asemenea postul negru trebuie, ca orice post, impletit cu rugaciune, daca poti, inseamna enorm, eu nu stiu daca pot, mult succes!

| FataCuDouaFete explică (pentru Anonymus314):

E o intrebare cam stupida dar cand tii post negru ai voie sa inghiti saliva?

| Anonymus314 a răspuns (pentru FataCuDouaFete):

Da

| FataCuDouaFete explică (pentru Anonymus314):

Mersi, chiar imi pare rau ca ai auzit o tampenie de prostie ca asta. funda tie! noapte buna!

| unbaiatanonim a răspuns (pentru FataCuDouaFete):

Doamne fereste! straight face, cum sa faci asa ceva? Sa iti inghiti saliva? Asta e pacat de moarte, nu ai voie sa te gandesti la asa ceva, dapai sa faci. In post negru nu ai voie nici sa vorbesti. Mi-a zis un prieten ca un fost coleg de-al lui a tinut post negru si a stranutat, stii ce s-a intamplat urmatoarea zi? A fost gasit mort in baie, a dat cu capul de veceu. Nu e de gluma cu postul negru, ai grija ce faci. Numai bine

| Anonymus314 a răspuns (pentru FataCuDouaFete):

Nu e o tampenie.

Noapte buna si mersi.

| noreligion a răspuns:

De ce sa tii post negru? Asa te invata popa? Mai fetito, mai bine lesini acum si maine mananci normal, ai grija sa nu te imbolnavesti, mai lasa tampeniile astea cu religia, este o mare idiotenie. Popii asta vor, sa va stie cat mai tampi pentru ca ei sa prospere. Ce face religia din om!

| greencity a răspuns:

Deja esti lesinat (cel putin mental) de intrebi asa ceva laughing

| FataCuDouaFete explică (pentru greencity):

Probleme? se vede ca nu prea ai chef sa ajuti ci sa faci misti.nu vreau sa incep sa ma cert cu tine ca nu merita asa ca mai bine taci din gura OK!

| greencity a răspuns (pentru FataCuDouaFete):

Nu te ambala ca lesinul devine comotie cerebrala!

| MasterYoda a răspuns:

Postul negru se tine cel putin o saptamana. ori ti, ori nu, nu fi superficial!

| greencity a răspuns (pentru MasterYoda):

Master Yoda stie tot, asculta de el!

| FataCuDouaFete explică (pentru MasterYoda):

L-am intrebat pe parintele la care m-am spovedit si a zis ca postul negru e pentru oameni mari si ca e bine daca tin si o zi.pana la 18-19 ani esti inca copil din cate stiu eu.si nu sunt superficiala, tine tu daca te crezi mai destept.nu am pus intrebarea ca sa imi raspnda niste figuranti la ea.

| MasterYoda a răspuns:

Magazinele Mic.ro au o gama larga de produse de post negru. sper ca ti-a fost de ajutor

Post negru inseamna sa nu mananci si sa nu bei toata ziua. sper ca te-am ajutat si eu.

Si apropo, scuze ca am fost cam fitoasa in momentu asta, dar m-ai enervat un pic.

| MasterYoda a răspuns (pentru FataCuDouaFete):

Pai daca esti vreo grasa, o fi stiut popa de ce te pune la post negru. iar parintii tai vor fi foarte fericiti sa aiba si ei mancare pentru o zi!

Nu m-a pus parintele ci vreau eu sa tin post negru, el doar mi-a zis ca pot sa incerc.parintilor mei nu le place ideea si oricum eu mananc cam 1 pe zi si nu pentru ca mi-e lene sa-mi pun ci pentru ca asa sunt eu.si din contra, sunt subtirica dar nici scobitoare, intre grasuta si slaba, medie.

E bun! dar tot urata ramai laughing

M-ai vezut tu pe mine si ai zi-s ca-s urata. poate urat esti tu! ca indiciu:inalta, nici prea grasa nici prea slaba, par saten si lung, ochii verzii,, niciodata sa nu-i crezii,,. pa, pe maine!

| FataCuDouaFete explică (pentru FataCuDouaFete):

Ochii sunt verzi spre caprui.

Sa continui: buna, sanatoasa, galbena de grasa, sirea spinarii ca toarta caldarii...

Verde cacaniu... (ochii)

| MMihai a răspuns (pentru FataCuDouaFete):

Sunt muți creștini, în majoritate creștini ortodoxi, pentru care postul, este numai stomacal.
Postul trebuie ținut cu creierul, nu cu stomacul, fiind un timp de analiză și reflecție, privind viața ta!
REFLÉXIE s. f. 1. Fenomen de răsfrângere a unei raze luminoase sau sonore atunci când aceasta întâlnește o suprafață lucioasă sau dură. 2. Reflecție (1). ♦ (Fil.; la Locke, Leibniz) Cunoaștere a proceselor care se petrec înăuntrul conștiinței; întoarcere a conștiinței asupra ei însăși. [Gen. -iei, var. reflexiune s. f. / cf. fr. réflexion, lat. reflectio, reflexio].

| MasterYoda a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Lasa ca m-am distrat... mi se rupe ca tine ea post negru, dar daca se lauda sa nu treaca neobservata, nu? apropo, se scrie "copiii" in cazul asta!

| greencity a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Postul e de vina laughing

| Areen a răspuns:

Nu. =]]

Întrebări similare