| ReddY25 a întrebat:

Voi vă închinați când treceți pe lângă biserici?

28 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dorința nea e sa ma închin tot timpul, sa îmi trăiesc viata în recunoștință, ca toată puterea și energia mea sunt un dar de la El.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce as face asta?

| Mayhem666 a răspuns:

Nu.

| CostinAlamariu a răspuns:

De cele mai multe ori

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Cateodata da cateodata nu.
De obicei e bine sa faci o cruce cand treci pe langa ele.

| blackann a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, de ce as face-o?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori da, alteori nu. happy

Evident, chiar și cu toate gândurile negre, mă închin de fiecare dată când pot, când conduc. happy

De când conduc, mă închin mai des. Ba chiar și Lui îi spun că deși uneori îmi doresc să plec mai repede de pe lumea asta, clar nu vreau să mor și nici să cunosc accidentul de mașină.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

Da, asa este

| whitelore00 a răspuns (pentru DracuIa):

Cum e viata de ATEU?

Ahhh, aici nu mai avem idei sau păreri comune. happy Pentru mine Biserica este casa Lui. La fel și ce este în Biserică, deci fiind totul însuflețit de Duhul Sfânt și Dumnezeu, aia este Salvarea, dar și ceva magic, divin, nu mai este doar o scândură de lemn. happy

Ehhh, uite de aceea ne înțelegem, domnule Dracula, că oamenii care nu judecă și înțeleg și lumea diferită, cu idei sau credințe diferite de ale lor sunt educați, dar și smart, pentru că pot accepta pe oricine și evident vorbi cu oricine. happy
Deși m-aș mai gândi dacă eu chiar sunt inteligentă. Mă măgulește și nu aș vrea să pierd această distincție happy recunosc, ehhh, cine ar vrea să piardă inteligența, sănătatea și frumusețea în viața asta big grin, dar se pun semne de întrebare dacă totuși în realitate sunt chiar așa cum susține lumea de pe TPU. În schimb nu o să vă neg ceea ce susțineți cu sinceritatea. Cred că sunt destul de sinceră. happy
Dar oricum mulțumesc pentru complimente. happy

| Jus7t a răspuns:

Nu, doar acasa.

| AdioTPU a răspuns:

Da. Aproape întotdeauna.

| EcceHomo a răspuns:

Da, numărul turlelor tot creste...

| gigite a răspuns:

Da, eu si cu inclinatii ale capului, dar pana inveti trece cava timp si nu e spectacol cum zice cineva. E credinta proprie a fiecaruia, sa faca ce vrea.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Da, ma inchin catre Hristos cel euharistic, care este in altarul Bisericii. Hristos este Dumnezeu creator si atotputernic si merita inchinarea si adorarea noastra.

| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

1- A-ți face semnul crucii nu înseamnã Închinare Creștinã (nu are fundament Biblic).
2- Închinarea Creștinã este diferitã de cea Iudaicã (Ioan 4:23-34 VDC :
Dar vine ceasul, și acum a și venit, când închinătorii adevărați se vor închina Tatălui în duh și în adevăr, fiindcă astfel de închinători dorește și Tatăl. Dumnezeu este Duh; și cine se închină Lui trebuie să I se închine în duh și în adevăr.")
3- Semnul crucii (și ca gest și ca simbol), este o învãțãturã omeneascã, nu îl regãsim în Biblie. Dacã îl faci din evlavie este ok, dar dacã-l faci ca ritual sau ca sã arãți cã ești cu dr€apta credințã, este doar fariseism.
4- Când judeci sau denigrezi pe cei ce nu-și fac semnul crucii, e semn cã fariseismul tãu se transformã în radicalism/fundamentalism religios.

| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Credinta nu sta in spectacolul dat pentru cei din jur!

| whitelore00 a răspuns:

Normal. de cele mai multe ori (doar daca nu uit sau etc)