Corect.Oricum basmul cu cristi, e la fel de basm ca și cu răstignirea lui. Oricum tot în biblie apoi se contrazice și zice că cristi o fost răstignit pe lemn, nu pe cruce. Ooo, unde-i coranu' când ai nevoie de el (vb vine). Coranu mi se pare cea mai pură biblie, nici de cum biblia.
"L-a silit sa duca cruce" dar nu l-au crucificat pe Simon din Cirene. Intre propozitii este punct. Deci urmatoarea propozitie este legata de rastignirea lui Isus (adica o continuare dupa propozitia care ne lamureste ca Simon a dus crucea pana pe dealul Capatanii). In versetul 46, in timpul cat era pe cruce, Biblia spune: "Isus a strigat cu glas tare..." Deci nu e niciun Simon.
Cosmine, cateva versete mai incolo spune ca acelui om care a fost rastignit (Simon din Cirene) i-au batut o placa pe care scria acesta este Isus si etc. Omul cand a strigat de pe cruce ce a strigat, oamenii au spus ca Isus a strigat pentru ca ei credeau ca cel de pe cruce este Isus conform cu numele de pe acea placa. Ai inteles acum?
Ar fi o blasfemie la adresa Bibliei sa negam rastignirea lui Isus Necunoscute sunt caile Domnului...sau Crede si nu cerceta
Necunoscute si necauzale sunt caile in traditia sinistra. E acelasi lucru biblia ne spune prin Pavel ca intelepciunea lui dzeu e o nebunie pentru noi (ma refer la astia cu um pic de rationament). Imi explici si mie care e diferenta dintre crestinii indoctrinati si satanistii traditionali?
Este o blasfemie la adresa realitatii ca oamenii cred in carti pline de basme si jîdani care n-au existat niciodata.