Cum ai ajuns la concluzia asta? Nici n-ai citit inca Biblia.Toți cei care au ales sa trăiască după Biblie spun ca e chiar foarte ușor.Nu ne costa absolut nimic decât doar sa credem ca Isus s-a jertfit pentru păcatele noastre si ca
mijloceste pentru noi înaintea lui Dumnezeu.
Da,dar am auzit ce spun preotii si unii duhovnici.Si ce a spus chiar Iisus ca stramta e calea ce duce in cer, prea multe conditii si calitati trebuie sa avem ca sa ajungem in rai..asa mi se pare
„Intraţi pe poarta cea strâmtă! Pentru că lată este poarta şi largă este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care intră pe ea; pentru că strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt cei care o găsesc" (Matei 7:13, 14 ).
Cand zice ca stramta e calea aceea, se refera la faptul ca nu multi o vor lua pe acolo.
"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica." (Ioan 3:16)
Oare e asa greu?
Nu ca e foarte greu, e totusi imposibil sa obtii ceva imaginar. Bine, asta daca nu cumva iti imaginezi ca ai obținut.
Daca asculți de preoți cu siguranță ca au dreptate.Asculta de Isus si vei vedea cat de ușor îți va fi. In Matei 11/ 28-30 :" Veniți la Mine, toți cei trudiți si împovărați, si Eu va voi da odihna.
Luați jugul Meu asupra voastră, si invata-ti de la Mine, caci Eu sunt blând si smerit cu inima; si veți găsi odihna pentru sufletele voastre.
Caci jugul Meu este bun, si sarcina Mea este ușoară."
ruxandraf întreabă:
AvalohAlyn întreabă: