"DA"? Atat? Cam sec si deloc credibil.
Scurt si la obiect... daca o lalaiesc iar sari pe mine
Daca exista un creator cred ca aprecieaza munca nu cersitul divin, munca ne face liberi /arbeit macht frei
Cert este ca, stiinta n-are cum sa dovedeasca ca Dumnezeul nostru NU exista, eu cred tot mai mult ca suntem creatia unei puternice divinitati, este doar parerea mea si stiu ca-mi sar atei fanatici care nu stiu sa aprecieze opinia altor oameni, doar ce vor ei sa creada au intiparit in bibilica, asta denota mintea ingusta pe care o au/
Eu am fost ajutat de Dumnezeu de multe ori si n-ar avea rost sa zic in ce sens, eu stiu doar ce am patit pe pielea mea si nu sunt simple coincidente, deoarece a fost ceva prea profund!
Nu ma rog la el, nu stiu daca exista, si daca exista nu am s-o fac, nu vreau sa stiu ca sunt marioneta cuiva!
Sigur ca da. Faptul ca scriu aici, este o dovada ca imi raspunde la rugaciuni. Faptul ca ma trezesc in fiecare dimineata si am ocazia sa fac fapte bune care imi vor atarna greu in balanta, este o dovada a raspunsurilor rugaciunilor mele. Faptul ca nu ii asociez nimic lui Dumnezeu, este o dovada a raspunsurilor rugaciunilor mele. La hawla wa la quwata illa billah! Nu este forta si nici putere decat la Allah!
AvalohAlyn întreabă:
PorumbRodica1965 întreabă: