Nu imi e frica deoarece e sarbatoarea Invierii Domnului, ma simt protejat de Iisus in noapte Invierii Sale.
Eu merg in cimitir si fac poze cand e intuneric, e ca un mic hobby chiar.
Stai sa iti arat o poza:
http://imgur.com/1CLY8dy (Speram ca merge link-ul)
Asta e, ce se poate intampla? Si daca chiar se intampla, asta e. De Inviere as merge chiar mai mult.
Nu. Cand eram copil treceam din satul meu in satul vecin prin cimitir la orice ora si n-am patit nimic. Si nu o data ci de zeci de ori.
Nu,acolo sunt prietenii mei.Iar in noaptea de inviere ma duc in cimitr,imi tai venele si manjesc crucile persoanelor iubite cu sangele meu pur.E un fel de jertfa, asa face familia mea, e un ritual sacriu. Uneori diavolul deghizat vrea sa-mi ia sufletul, dar spun o rugaciune in latina, si de cele mai multe ori sunt salvata.
"Ave Maria, gratia plena, Dominus tecum. Benedicta tu in mulieribus, et benedictus fructus ventris tui Iesus. Sancta Maria Mater Dei, ora pro nobis peccatoribus, nunc, et in hora mortis nostrae. Amen".
Deci in noaptea invierii pe langa biserica e plin tot cartierul/oameni din alte cartiere, lume cu lumanari, masini etc.Este de o mie de ori mai periculos la un concert, crede-ma.