Nu este deloc normal ca sa lingi o lingurita dupa altcineva, (mie mi-ar veni sa-mi vars matele), este totusi o chestie de educatie. Intr-adevar un user a punctat bine un aspect: DACA si numai daca lingurita este din ARGINT atunci NU se transmite nici un corona-fleosc deoarece nici un virus NU TRAIESTE intr-un mediu cu argint, chestia asta este cunoscuta inca de pe vremea faraonilor. Eu daca beau apa dintr-o sursa naturala (izvor) folosesc un pahar de argint si sigur sunt ferit de orice virusel.
Ti se pare firesc faptul ca toti cei 12 apostoli s-au impartasit din acelasi potir? Cu tot respectul dar, daca punem pe primul plan astfel de capricii inseamna ca nu intelegem prea multe din importanta celei mai importante din tainele/ lucrarile harice lasate noua de Dumnezeu Fiul.
Dar tie ti se pare firesc faptul ca prin sec 14 ciuma a ucis jumatate din populatia Europei (si) din cauza ca multi prostalai lingeau aceeasi lingurita, sau ce naiba ritual era atunci, si ca se adunau ca tampitii sa se roage la spiridusi inexistenti, contra cost?
Daca apostolii aia ai tai au baut toti ca porcii din acelasi troc, asta nu inseamna ca trebuie sa faca si altii aceleasi tampenii. Sau tocmai despre asta e crestinismul, adica "fiti tantalai"?
Daca stam se ne gandim ca luam diferite boli am fii deja morti.Eu cred ca impartasania te curateste de tot raul si nu nu sunt inapoiata in gandire si nu nu sunt foarte religioasa
Regulile carantinei functioneaza de secole. Chiar si acum 2000 de ani textul biblic neconfirma faptul ca leprosii spre exemplu erau exclusi din comunitate tocmai pentru a evita contagierea cu molima. Aceste reguli se respectau cu strictete. Nu a contribuit nici pe departe vreo practica a credintei ca factor de molipsire in comparatie cu alti zeci de factori mult mai... directi.
anonim_4396 întreabă:
Kimy_8371 întreabă:
xyzzzzzzzzzzzzz întreabă: