| adolescenta258 a întrebat:

Vreau ca cineva sa imi dea mai multe argumente precum ca omul a aparut de la Dumnezeu.Dau funda

16 răspunsuri:
| ramona30 a răspuns:

Nu o sa iti dea nimeni vreun fel de dovezi sau argumente. Tot ce o sa primesti o sa fie citate din biblie si din alte carti de povesti.

| Inferno a răspuns:

Citeste Biblia, ai sa gasesti o gramada de lucruri ilogice. Ce dovada mai mare vrei ca Dumnezeu exista?

| RAY a răspuns:

Da sigur cand o sa vezi oamenii din lut sami spui si mie

| EvangelineDS a răspuns (pentru RAY):

Ray, mai ai acel blog despre stiinta? la pagina de profil nu l-am gasit

| RAY a răspuns (pentru EvangelineDS):

Nu l-am sters, de ce?

| EvangelineDS a răspuns (pentru RAY):

Pai vroiam adresa de la blog...nu am mai intrat de ceva timp si nu l-am mai gasit

| RAY a răspuns (pentru EvangelineDS):

Poate in viitor voi crea altu nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bate vantul.are sa ploua la noapte.

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Norocosul de tine, presupun ca traiesti undeva intr-o zona de deal...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha.am terminat de cules viile.am baut si must.da acum s-a stricat mustu.s-a acrit.cand beu ametesc.da di plouat tat ploua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singura dovada* pentru asa ceva e "scrie in biblie". Asta e tot ce-ti poate oferi un crestin : cateva pasaje dintr-o carte si atat.

| YourFrinedlyNeighborhoodAtheistman a răspuns:

Nu găseşti aici argumente.

| pati2021 a răspuns:

Mai toti au impresia ca a vorbi de D-zeu e ca si cum vorbim si noi de ceva ce nu exista, doar pentru ca inca nu
L-am intalnit, de exemplu zici ca ai minte dar nu o vezi, totusi de ce crezi ca o ai?! altii ar putea sa aiba dubii in privinta asta?! nu?!/

| xSkrillex a răspuns:

Desigur ca omul a fost creat de dumnezeu
fiindca asa cum scrie si in biblie primul om a fost adam creat din lut si i-a dat viata
apoi eva din coasta lui adam
de acea se spune in toata lumea si toti doctorii spun ca barbatul are mai putin cu o coasta decat femeia

| mylifesuks a răspuns:

Stii sau crezi sau nu crezi in El e treaba ta, tu alegi ce si cu, dacxa vreai argumente citeste Bibliamnustiu daca o sa te faca sa nu mai cauti argumente, dar incearca.