| RobertG101 a întrebat:

Vreau ca ortodocșii practicanți să-mi spună niște ritualuri de curățare împotriva duhurilor necurate, de fapt nu contează apartenența de religie, vreau să scap definitiv de o prostie ce făcusem astă vară pe când încă era în Noaptea Întunecată a Sufletului, și anume să cred balivernele sataniștilor spirituali și să ajung până să semnez acel contract iar Lucifer devenind ulterior "protectorul" meu până să-l incinerez într-un ritual cu vată, spirt și o brichetă.

Mă ajută cineva?

15 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Ce varza-n capul tau: ritualuri crestin-ortodoxe pentru a scapa de demoni... in timp ce crezi in Allah!

Astfel de demoni nu dispar decat cu antipsihotice.

Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns:

Renunță la toate obiectele care au legatura cu spiritismul. Roaga-te lui Dumnezeu pentru ajutor și studiază atent Biblia aplicând sfaturile sale.

| T0T a răspuns:

Mi-a trimis unu ca să mă exorcizeze texte de exorcizare odată. M-am simțit un nou om iar acum am o nouă viață. Totul s-a schimbat radical și am început să văd lumina genezei într-o formă metafizică, nu doar fizică. Fiule, Dumnezeu încă e alături de tine de aceea în această zi binecuvântată te vei îndrepta cu ajutorul lui Dumnezeu.
Doamne Atotputernice, Cuvântul lui Dumnezeu Tatăl, Hristoase Iisuse, Dumnezeule şi Doamne al întregii creaţii, Cel care ai dat Sfinţilor Tăi Apostoli să calce peste şerpi şi peste balauri; Care între alte minunate porunci ale Tale ai socotit să porunceşti: pe demoni să-i scoateţi (Mt. 10, 8); a Cărui putere face viu, pe când Satana a căzut din cer ca un fulger; cu stăruinţă mă rog numelui Tău celui înfricoşător şi cutremurător, ca slăbiciunii mele celei mari, să-i dai iertarea tuturor păcatelor, îndrăzneală şi să o consideri vrednică de darul Tău, ca braţul puterii Tale să ne apere de atacul acestor demoni răi (crudelem draconem) şi să ne întărească şi mai mult în credinţă şi nădejde.
Iată, te jur pe tine, duh al întregii murdării, al întregii înşelătorii (phantasma), al tuturor atacurilor Satanei, cu puterea numelui lui Hristos, Care după botezul Său în Iordan a fost dus în pustiu şi a năruit sălaşul în care şedeai tu.
Căci Celui care a făcut margini pământului, spre lauda slavei Sale, tu îi aduci împotrivire şi prin oamenii răi, nu puţinătăţii omeneşti [îi aduci luptă], ci chipului Dumnezeului celui atotputernic şi înfricoşător.
Pleacă-te dar lui Dumnezeu, Care te-a umilit pe tine prin virtutea slujitorului Său Iov.
Pleacă-te lui Dumnezeu, Care pe tine şi pe armata condusă de tine a lui faraon, cu toată slava ei a scufundat-o în adânc prin robul Său Moise.
Pleacă-te lui Dumnezeu, Care a pierdut prin Daniel pe copiii acelora care slujeau lui Bel şi se închinau demonilor.
Pleacă-te lui Dumnezeu, Care prin preacredinciosul Său David a pus pe fugă [duhul] din regele Saul, prin cântări duhovniceşti (spiritalibus canticis).
Pleacă-te lui Dumnezeu, tu, cel care ai fost judecat în Iuda vânzătorul (Juda traditore).
Căci aduc acum, ca şi atunci, bătăile dumnezeieşti (divinis verberibus) asupra ta, arătându-ţi ţie legiunile tale care strigau înfricoşate: „Ce este nouă şi Ţie, Iisuse, Fiul lui David? Ai venit mai înainte de vreme ca să ne munceşti (torquere) pe noi?(Mt. 8, 29).
Teme-te dar de flăcările acelea veşnice (flammis perpetuis), care vor fi la sfârşitul veacurilor, pentru cei care vor fi găsiţi nedrepţi. Căci [li se va spune acelora: „duceţi-vă de la Mine] blestemaţilor, în focul cel veşnic, pe care Tatăl Meu l-a pregătit diavolului şi îngerilor lui" (Mt. 25, 41).
Căci pentru cei nedrepţi ai tăi şi pentru îngerii tăi este viermele care niciodată nu moare.
Pentru tine şi îngerii tăi este pregătit focul cel nestins (inexstinguibile incendium).
Pentru că tu eşti blestematul, tu eşti izvoditorul omorurilor, tu eşti cel care vinzi gândul incesturilor, tu eşti capul blestemăţiilor, tu eşti învăţătorul lucrurilor celor rele, tu eşti cel care iniţiezi în erezii, tu eşti inventatorul tuturor scârnăviilor (obscenitatis).
Ieşi dar necredinciosule, ieşi omorâtorule, ieşi împreună cu toată înşelătoria (fallacia) ta!
Căci oamenii sunt templul unde voieşte să locuiască Dumnezeu. Fiindcă pentru care zi, tot întârzii [în oameni]?
[Căci în aceştia este locul] slavei lui Dumnezeu Tatăl, Atotţiitorul, în faţa Căruia tot genunchiul se pleacă.
Este locul lui Iisus Hristos, Care pentru oameni sângele Său Şi-a vărsat.
Este locul Sfântului Duh, Care, prin Fericitul Apostolul Său Petru, S-a arătat în cazul lui Simon, Care a pedepsit înşelătoria ta în Anania şi Safira, Care te-a lovit în regele Irod, ce nu a dat slavă lui Dumnezeu, Care prin Apostolul Său Pavel a stricat întunericul orbirii adus de tine prin vrăjitorul cel viclean şi prin învăţătură, a scăpat pe cei conduşi de cuvintele ghicitoarei cu duh pitonicesc.
Depărtează-te dar acum! Depărtează-te înşelătorule (seductor)! Căci locul tău e în pustiu, acolo unde sunt şerpi ca şi tine. Umileşte-te, cutremură-te!
Căci acum e timpul să te depărtezi. Căci iată, Domnul, Care stăpâneşte vine şi focul cel viu arde înaintea Lui şi îngrădeşte repede pe duşmanii Săi.
Căci, dacă acum înşeli pe oameni, pe Domnul nu poţi să-L batjocoreşti.
Ieşi dar din aceştia, căci de ochii Lui nimic nu este ascuns!
Ieşi din aceştia, căci puterea Lui a făcut toate!
Ieşi din ei, căci ţie şi îngerilor tăi vi s-a pregătit gheena cea veşnică, de gura Aceluia, din care iese o sabie cu două tăişuri.
Căci Acela va veni întru Duhul Sfânt, ca să judece lumea (saeculum) prin foc.
Amin!
Dumnezeu să te aibă în pază Robert.

| CinevaAnonimă a răspuns:

Te spovedesti si spui duhovnicului ce ai facut. El iti va spune ce sa faci. Cel mai probabil va trebu sa sfintesti casa. Doamne ajuta!

| gratargratar a răspuns:

Deci nu exista in ortodoxie ritualuri de curatare. Astea sunt niste practici magice care n-au de-a face cu crestinismul adevarat.

Ceea ce trebuie tu sa faci este sa te spovedesti. Scrii pacatele tale pe o foicica, te duci la un pret si ii spui ca vrei sa te spovedesti. Preotii au puterea de a dezlega pacatele oamenilor prin Hristos care le-a dat aceasta putere. In spovedanie sunt patru persoane: tu, preotul, ingerul pazitor si Iisus care este de fata.

| Qasim a răspuns:

Ortodocsii nu te pot ajuta cu nimic, pentru ca practicile lor nu au nici o legatura cu divinitatea, ci ei urmeaza numai poftele lor si ritualuri inventate de ei. Ceea ce poti tu sa faci insa, este sa te intorci cait si smerit la Allah, unicul Dumnezeu, iar astfel toate iti vor fi iertate.

"Allah îi iubește pe cei care se cãiesc și îi iubește pe cei care se curãțesc." Al Baqarah:222

Cand un necredincios se intoarce la Allah si devine musulman, atunci toate sayi'aat (faptele rele) sunt transformate in hasanaat (fapte bune) si toate pacatele facute in trecut vor fi iertate.

"Spune acelora care nu cred cã, dacã se vor opri, li se va ierta ceea ce a trecut." Al Anfal:38

| milan9 a răspuns (pentru Qasim):

Si iata ce mai spune in continuare falsul "profet" Mahomed: thinking

Sura (2:189) Luptati cu ei pana cand inceteaza amagirea si locul este preluat de credinta in Allah "
Sura (4:91) "Nu va faceti prieteni dintre ei ...cand isi intorc spatele, apucati-i si ucideti-i, oriunde ii gasiti".
Sura (8:17)"Nu voi i-ati ucis ci Allah i-a ucis"
Sura (8:40)"Luptati-va impotriva lor pana cand nu va mai exista nici un razboi civil si pana cand toti vor crede in Allah "
Sura (9:29) Luptati-va impotriva celor carora li s-a dat Scriptura, care nu cred in Allah.,,, Allah sa-i ucida pe toti! Cat de nebuni sunt ei!"

| gratargratar a răspuns (pentru Qasim):

Deci, daca toate faptele rele sunt transformate in fapte bune pentru un convertit, atunci nu ti se pare logic ca sa doresc sa fiu cel mai rau om din lume pentru ca, inainte de moarte, convertindu-ma la islam sa devin omul cu cele mai multe fapte bune?
Astfel, eu as fi peste tine inainte lui allah, desi tu ai tinut toata viata de ceea ce scrie in coran, pe cand eu am facut o simpla miscare strategica.

| Qasim a răspuns (pentru gratargratar):

Sigur, mila lui Allah este mare. El este cel mai Milostiv, Îndurător, si fi sigur ca eu nu voi fi trist pentru tine, ci ma voi bucura enorm pentru ca vei rasplatit cu bine daca vei fi fratele meu in credinta. Iar in ziua judecatii sunt sigur ca Allah va darui tuturor rasplata frumoasa si nu va fi loc de nemultumiri, pentru ca El Subhana wa ta'ala nu este nedrept cu robii sai.

Partea nasoala este ca nu stii cand este momentul mortii tale, iar cainta se accepta doar pana in acel moment. In momentul cand vezi ca moarte vine la tine nu va mai fi acceptata cainta, deci vezi cum iti organizezi timpul.

| Qasim a răspuns (pentru milan9):

Bai mushrikule si ipocritule care esti, cate indemnuri la lupta nu sunt in Biblie, pe alea nu le mentionezi? Sigur ca nu, in ignoranta ta si in falsitatea ta. Nu iti este rusine sa minti lumea cand predici? De ce nu spui adevarul? Profetul Muhammed a fost profetit si in Biblie, insa problema voastra este ca nu intelegeti asta, si nici nu spuneti despre asta celor ce va urmeaza pentru ca nu vreti sa aiba de suferit interesele voastre. Allah a pregatit necredinciosilor si politeistilor lanturi si foc cu valvatai, deci fi cu frica pentru ca in ziua aia nimic nu iti va mai putea fi ajutor.

Si Isus spune: „Eu nu le-am spus decât ceea ce mi-ai poruncit: «Adoraţi-L pe Allah, Domnul meu şi Domnul vostru!» Şi am fost martor asupra lor atâta vreme cât m-am aflat printre ei. Şi după ce m-ai luat la Tine, ai fost doar Tu Priveghetor peste ei, căci Tu eşti Martor tuturor lucrurilor! ~ De-i osândeşti, ei sunt doară robii Tăi, iar de-i ierţi pe ei, Tu eşti Al-‘Aziz, Al-Hakim [Atotputernic şi Înţelept]!" Al Maidah 117-118

| Qasim a răspuns (pentru RobertG101):

Ai spus ca vrei pareri indiferent de apartenenta la religie, asa ca ti-am spus parerea mea. Te citez: "Cucereste si divide? Sunt sigur ca Allah nu vrea asta." - Nu stiu despre ce vorbesti!

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

Daca un ciocoflender cu numele de Mahomed s-a gasit sa compileze, sa copieze ("inspirat" desigur...) parti din Vechiul si Noul Testament, asta nu inseamna ca se face credibil mai mult decat pentru mintile inguste predispuse la fanatism... thinking