Blasfemii ridicole. 'I'll pray for you...' Acum, intrebarea mea: dafuq? Religia este total diferita de ce se spune acolo. Nu poti sa spui o rugaciune si sa-ti cada yachtu' din cer. Asta este logica ateista in ceea ce priveste crestinismul, adica logica stupida, insa nu generalizez. Sau 'bless this p...' Alt rahat, daca imi permiti. Daca un crestin sfinteste mancarea si un ateist o mananca, atunci crestinul sfinteste aia ce a spus veideoul si un ateist il mananca? Seriously?
E exact cum spune acolo
Astea sunt cuvinte mari, omule. Acum sincer, ai citit intreaga Biblie plus un numar considerabil de talcuri ca sa spui cum este religia? Este putin probabil, pentru ca citind atat ai fi avut un respect minim pentru acea cultura. Perspectiva societatii este infinit gresita daca apare un x care face afirmatii fara o documentare in prealabil sau mai rau, daca face afirmatii bazate pe ce viseaza.
Pai religia pe asta e bazata, pe vise
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare. Si nu poate fii bazata pe vise pentru ca oamenii nu scriu in somn.
Nu, dar multi scriu cand sunt drogati sau alcoolemia le e prea mare in sange
Intr-adevar, numai ca nu imi dau seama la care oameni te referi. Whish you all the best.
Mersi fain
Astfel de parodii se pot face la fel de bine si despre ateism sau orice alta credinta. Nu-i atat de dificil in a face bascalie, trebuie doar nitica talent.
SmiiileXoXo întreabă:
VLadAlexandru05 întreabă: