| EmaS a întrebat:

Vreau sa fac o provocare celor care nu cred in Dumnezeu. Sunteti de acord ca sa Ii cereti lui Dumnezeu un semn?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Wow! Asta da, provocare!
Cindva, necredincios fiind, i-am cerut doua semne. Primul, ca fata cu care vorbeam, sa iasa cu mine la discotecahappy. Niciodata Dumnezeu nu mi-a raspuns. Mai tirziu am inteles de ce: pe Dumnezeu nu Il vei gasi nicidecum la discoteca. Si nici nu va indeplini mofturile oricui. Al doilea semn a fost cind mi-am pierdut portofelul cu toate actele ce le aveam la acel moment in afara de certificatul de nastere, si erau unele foarte importante. Dupa doau zile de cautari disperate, i-am cerut lui Dumnezeu sa imi arate daca exista prin faptul ca ma ajuta sa imi gasesc portofelul cu tot ce era in el. Nu a trecut mult timp, si l-am gasit! Dar, nu numai atit, de atunci, daca pierd ceva, gasesc mereu lucrul pierdut, si de 20 de ani, de cind cred in El, am pierdut multe lucruri si cu ajutorul Lui le-am regasit! Doar o data nu mi-am gasit portofelul pierdut cu 400 de ron in el, insa a doua zi am cistigat la un concurs o bicicleta in valoare de 600 de ron!

70 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru sitărescu):

Crede-ma ca stiu foarte bine.Bineinteles ca si noi trebuie sa ne sfintim viata si sa traim in conformitate cu Sfanta Carte.

| drhotzu a răspuns:

Ok... sunt de acord sa ii cer orice vrei tu... doar ca iti demonstrez ca nu exista! daca vrei putem sa ne si intalnim la biserica si sa facem ce vrei cum vrei tu! orice experiment doresti tu!

| drhotzu a răspuns:

Sau uite mai bine alege tu semnul pe care vrei sa mi-l faca si vedem daca se intampla!

| surfer01 a răspuns (pentru EmaS):

Adică zeul tău ar fi criminal dacă ar fi nevoie, nu?

Și tu la fel?

| surfer01 a răspuns (pentru cristi202):

Câștigă un prost o bicicletă. Există Dumnezeu fără îndoială!

| cristi202 a răspuns (pentru surfer01):

Ca a cistigat, e un fapt ce poate fi dovedit, deci ai dreptate. Un prost, trebuie sa dovedesti ca e prost, adica ca are un IQ sub medie, altfel, tu vei cadea de prost. Si asta nu poti sa o faci, insa eu pot sa iti dovedesc oricind ca am IQ-ul peste medie. Asa ca, afirmatia ta e falsa. O bicicleta - pentru tine nu inseamna poate prea mult, insa pentru mine inseamna enorm, mai mult decit daca as avea masina. Sunt fan bike. Asa ca, bicicleta aia, nu numai ca pret, dar si ca valoare emotionala, a insemnat ceva pentru mine. Deci, exista Dumnezeu, fara indoiala!

| StanMarsh a răspuns:

Sunt sigur ca absolut nimeni nu s-a gandit sa ceara asa ceva pana acuma.Ms,chiar era nevoie de cineva sa ne indrume.

| Calininio a răspuns:

Fac asta zilnic. I-am lasat si casuta de email. Pana acum nimic...

| petriinna a răspuns (pentru BlackSulphur):

Dumnezeu nu e absurd sa-ti arate tie semne ...semnele pot fi si de la Diavol si tu crezi ca sunt de la Dumnezeu! Fii multumit ca nu ai avut niciun semn pana acum, astfel, viata ta ar fi devenit ''naspa'' sa zic asa! Eu cred ca ai avut semne destule de la Dumnezeu dar nu ti-ai dat seama pentru ca Dumnezeu lucreaza prin oameni nu prin tot felul de aratari! Si eu aveam ideea asta cu semnele mai demult... Daca as fi avut vreun semn ciudat cum astepti tu sau altii, viata mea ar fi devenit groaznic deoarece, banuiesc ca as fi ajuns dependenta de semne si as fi crezut ca semn este si cand cade o frunza de sus, poate chiar as fi cazut psihic.In Biblie scrie "Fericiţi cei ce n-au văzut şi au crezut". Biblia necesita multa filosofie ca s-o intelegi sa-ti poti da seama de multe. Nu o luati inainte si va dati raspunsuri singuri si proprii, ci cautati-va un Duhovnic mai batran (nu veti regreta ). Cand cerem semne inseamna ca-l punem la indoiala pe Dumnezeu adica avem o credinta bolnava*. Stiu ce balbai pe aici chiar daca nu sunt in varsta. Va cer doar sa ganditi un pic logic in legatura cu semnele!

| BlackSulphur a răspuns (pentru petriinna):

Deci "crede si nu cerceta"... Da, naspa de mine.