| mentholinks a întrebat:

Vreau sa-i intreb ceva pe credinciosii care se roaga la Dumnezeu. Deci Dumnezeu permite ca copii mici sa moara de foame, sa fie violati, sa fie rapiti si omorati pentru organe si in acelasi timp va asculta voua rugaciunile penibile in care ii cereti sanatate, pace si prosperitate?

85 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Dacă Dumnezeu nu există, atunci oamenii se roagă în van; dar dacă Dumnezeu există, atunci El va judeca pe toți oamenii care n-au făcut nimic pentru copii aceia. Copii aceia vor fi mântuiți, și ei vor fi judecătorii acelora care au trăit nepăsători față de acei copii. Este scris că astfel de oameni mai bine își legau o piatră de moară de gât și se aruncau în mare decât să facă rău copiilor.
Și când a spus asta, Mântuitorul nu a exagerat. Plânsul și scrâșnirea dinților va fi în ziua judecății lui Dumnezeu. Oamenii vor simți acel chin pe care Mântuitorul l-a simțit în grădina Ghetsimani: despărțirea definitivă de Dumnezeu. Și dacă din pricina aceasta I-au apărut sudori de sânge prin piele Domnului Hristos datorita agoniei, nu vreau să îmi imaginez prin ce va trece cei răi care refuză astăzi să-și mărturisească păcatele și să fie curățați în sângele lui Isus Hristos.
Oamenii chiar cred că lucrurile spirituale sunt povesti; ei cred că dacă facem răul și nu ne vede nimeni care să ne pedepsească vom scăpa. De aceea oamenii fac răul: că Dumnezeu nu pedepsește imediat. Nu o face, pentru că El lasă răufăcătorului timp de pocăință. Dacă răufăcătorul moare nepedepsit de Dumnezeu, atunci el nu va fi mântuit. Dar dacă este pedepsit de Dumnezeu pentru răul făcut, atunci există speranța că și-a cerut iertare pentru răul făcut și că va putea fi mântuit. Orice faptă a noastră, orice gând și cuvânt (bune și rele) -toate sunt notate cu o acuratețe desăvârșita în cărțile cerești.

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru anonimg):

Omul fara Dumnezeu nu poate fi mantuit

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru anonimg):

Frumos raspuns dar nu toti de pe acest pagina cred asa ceva

| RAY a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Care dumnezeu?
crestinism
islam
iudaism
care dumnezeu vorbim noi acum

| RAY a răspuns (pentru anonimg):

Dumnezeu spune ca inainte de mine si dupa mine nu a fost nu va fi vreun mantuitor, deci iisus nu este un mantuitor https://books.google.ro/......tps?/books

Omul care crede ca cineva e egal cu dumnezeu merita omorat cu pietre

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru RAY):

Pai Antihristul o sa se dea Dumnezeu

Dumnezeul pocaitilor adica cel din Biblie

Nu exista dumnezeu pocatilor

Este al tuturor crestinilor dar este intepretat in multe feluri

Mai bine vorbim prin mesaje sau felicitari ca pagina e prea incarcata

Nu avem ce discuta, fugi citeste vechiul testament

Am citit si am vazut ca va fi un antichrist ca in noul testament in Apocalipsa scrie si nu numai dar cine nu citeste nu stie

Ai vazut ca dumnezeu spune ca nu exista nici un mantuitor minunat

| mentholinks explică (pentru anonimg):

Isus nu a spus asta despre cei ce fac rau copiilor ci despre cei care ii fac pe copii sa pacatuiasca.

El este cel mai minunat adica Dumnezeu prin fiul sau Isus Hristos

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru mentholinks):

Da aici ai dreptate ca vai de acei care fac pe acesti micutii sa pacatuiasca asa zice in biblie

| anonimg a răspuns (pentru mentholinks):

"Isus nu a spus asta despre cei ce fac rau copiilor ci despre cei care ii fac pe copii sa pacatuiasca."
Așa este, cum ai spus. Dar crezi ca răul, indiferența și nepăsarea vor fi tratate altfel?

| mentholinks explică (pentru anonimg):

Cei care fac acele lucruri rele copiilor se pot pocai fiindca nu prea sunt normali la cap si pot capata iertare daca isi indreapta caile.

| anonimg a răspuns (pentru RAY):

Aceasta este o citare tendențioasă. El este Mântuitorul lumii. Înainte de El nu a mai fost un alt Mântuitor, și după El nu va mai fi nimeni. El este Singurul Mântuitor.

Nu interpreta aiurea

si sa intelegeti ca Eu sunt: inainte de Mine n-a fost niciun dumnezeu, si dupa Mine nu va fi. 11. Eu, Eu sunt Domnul, si afara de Mine nu este niciun mantuitor!

| anonimg a răspuns (pentru mentholinks):

Și cei care îi fac să păcătuiască se pot pocăi și ei în aceeași măsură cu cei care le fac rău.
Rău le fac și unii și alții. Așadar, și unii și alții le-ar fi mai ușor în ziua judecății dacă și-ar lega câte o piatră de moară de gât și s-ar arunca în apă. Lucru valabil și pentru părinții care nu-și iubesc copii. Pentru cei mai mulți oameni era mai ferice pentru ei în ziua judecății (dar chiar și până atunci) dacă nu ar fi dat naștere la copii.

Baiete eu am citit biblia fi calm, iar basmele cu anti cristi sunt scrise de un om care era dus cu pluta si care credea ca in generatia lui va fi aocalipsa

Unii și alții le-ar fi mai ușor în ziua judecății dacă și-ar lega câte o piatră de moară de gât și s-ar arunca în apă

sinucidereaa este pacat de moarte asa ca nu promova asta

| anonimg a răspuns (pentru RAY):

happy Pai de sinucidere este vorba aici? E vorba ca să nu facem rău semenilor noștri.

Voi sunteti ca copii de gradinita, va bateti intre voi iar cand vine educatoarea dati vina unul pe altul

Răspuns utilizator avertizat
| xerxes1 a răspuns:

Spalatii pe creier dau vina pe diavol.Ca sa inceapa sa gandeasca cu propriul creier cred ca mai avem de asteptat cateva mii de ani.

| Steregoi a răspuns:

Așa a ales omul sa cunoască si răul. Alegerile părinților influențează viața copiilor.

| GolopențaAdrian a răspuns:

Dumnezeu le ingaduie dar nu el le face ci oamenii si diavolul

| raMLesS a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Pai de ce le ingaduie? De ce sa moara niste copii mici si nevinovati care au tot viitorul inainte, din cauza unor nebuni si unor psihopati care vor sa faca niste bani murdari, sau sa ii omoare?

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru raMLesS):

Pentru ca toate ca ne plac sau nu trebuie sa se intample adica Dumnezeu il lasa pe cel rau sa le faca asa dar nu Dumnezeu le face

"Pentru ca toate ca ne plac sau nu trebuie sa se intample adica Dumnezeu il lasa pe cel rau sa le faca asa dar nu Dumnezeu le face"
Deci Dumnezeu care e un zeu omnipotent, omniscient, omniprezent, etc... sa lase niste nebuni sau niste diavoli sa faca chestia asta, pe care tot el i-a creeat, pai inseamna ca Dumnezeu le face asta copiilor intr-un mod indirect.

| raMLesS a răspuns (pentru raMLesS):

Si de ce trebuie sa se intample?

Tu nu intelegi Dumnezeu face ce voieste pentru ca este Dumnezeu dar Dumnezeu in sine nu face rau nimanui.Tu crezi ca oamenii aia de care zici sunt insuflati de Dumnezeu?

Dumnezeu a creat omul dar alegerile din viata lui si le ia singur

Hai sa o luam altfel, sa vina un nebun cat esti la munca si sa-ti omoare copilul si nevasta, apoi sa fuga si sa nu mai fie gasit.
Sigur o sa-ti convina situatia, o sa zici "Au murit, nu conteaza, nu Dumnezeu i-a omorat, Satana i-a omorat" nu? Ce zeu poate permite asa ceva? Asta inseamna ca asta e un zeu nebun, un copil razgaiat.
Tu daca ai avea in curte 20 de pisici sa zicem, si cainele tau scapa si se duce sa le omoare, sigur il lasi sa omoare pisicile alea nu? Ca doar nu le-ai omorat tu, el a ales sa faca asta. :facepalm:

Crezi ca Dumnezeu zambeste la treburi de astea? Dumnezeu stie toate lucrurile si daca vrea sa se intample asa el stie de ce ca el conduce toate lucrurile chiar si pe Satana.

Deci n-are nici o relevanta.

Citeste Biblia si vei vedea cum stau lucrurile

| Holiday a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

"Dumnezeu le ingaduie dar nu el le face ci oamenii si diavolul"

Conform povestii crestine, spiridusul asta, adica Dumnezeu, a creat instrumentul, respectiv pe diavol. Ba mai mult, el STIA in momentul cand l-a creat ce va face asta, ca doar spiridusul cica ar fi atotstiutor. Deci, conform povestii, cine este autorul?!

In plus, daca Dumnezeu e perfect, logic creaza lucruri perfecte, si atunci nici diavolul, nici oamenii nu pot fi imperfecti. Cu alte cuvinte, perfectiunea in viziunea spiridusului e exact asa cum sunt lucrurile.
Daca ceva e perfect, nu se defecteaza, sau poate crezi ca si Dumnezeu asta din poveste se poate defecta. Ca atunci e alta discutie.

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru Holiday):

Dumnezeu e perfect dar omul are pacate dar se pare ca nu ati auzit de asa ceva

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Te rog sa vorbesti frumos ca eu nu injur

Pentru ca nu este pocainta de asta. Dumnezeu este gelos si te vrea numai al lui

"...daca Dumnezeu e perfect, logic creaza lucruri perfecte..."

Esti de acord cu asta?

Lasati-va de intrebari de astea daca nu cunoasteti

Dumnezeu a creat pamantul cu oamenii imperfecti dar nu Dumnezeu este imperfect ci omul

Tu esti incompetent nu Dumnezeu

Deci Dumnezeu mai da si rateuri. In concluzie nu e perfect. Sau crearea de lucruri imperfecte face parte din perfectiune?!

Incheiem subiectul

Din tarana acum incheiem subiectul ca vad ca aveti pofta de circ

Da este adevarata

Care subiect? La aberatiile enuntate de tine te referi? Daca tot le-ai facut, macar asumati-le si eventual alta data gandeste inainte sa te apuci sa bati campii.

Daca nu crezi in Dumnezeu nu are rost o asemenea discutie

Tu asa crezi in spiridusul tau? Acceptand niste fracturi de logica doar de dragul povestii?! De asta am spus mereu, credinta in astfel de personaje necesita destul de multa lipsa de inteligenta, sau o oarecare tulburare psihica.

Toate sunt create de Dumnezeu

Mai lasa-ma cu tampeniile astea de doi bani pe care le spui

Mai lasa-ma cu tampenii de doi bani

Satana este un slujitor la curta lui dumnezeu, ce face satana mai exact? da-mi versete cand el face ceva fara voia lui dumnezeu

Dumnezeu e perfect
nu e perfect, o recunoaste chiar el cand afirma ca regreta ceea ce a facut

| mentholinks explică (pentru GolopențaAdrian):

Eu am intrebat daca iti asculta tie rugaciunile in timp ce se intampla cu copiii aceia ce se intampla.

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru mentholinks):

Pai Dumnezeu poate asculta rugaciunile

Nu mai raspund la aceste intrebari ca voi vreti circ

Regreta dar asta nu il face imperfect pentru ca Satana a amagit omul nu Dumnezeu

Tot ce face, face atat cat este lasat sa o faca

Nu exista nici un anti cristi, a spune asa ceva este o blasfemie care conform vt ai merita sa fi ars de viu, nimeni nu este mai presus decat dumnezeu, nimeni nu face nimic fara voia lui, el spune asta

Ma tu vrei sa spui ca dumnezeu e indiot si ca satana a amagit omenirea creata de dumnezeu, blasfemezi pe dumnezeu

| SG1995 a răspuns (pentru raMLesS):

Sau să-i abuze fizic, psihic și sexual.