| mentholinks a întrebat:

Vreau sa-i intreb ceva pe credinciosii care se roaga la Dumnezeu. Deci Dumnezeu permite ca copii mici sa moara de foame, sa fie violati, sa fie rapiti si omorati pentru organe si in acelasi timp va asculta voua rugaciunile penibile in care ii cereti sanatate, pace si prosperitate?

85 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Nu exista dumnezeu pocatilor

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru RAY):

Regreta dar asta nu il face imperfect pentru ca Satana a amagit omul nu Dumnezeu

Este al tuturor crestinilor dar este intepretat in multe feluri

Tot ce face, face atat cat este lasat sa o faca

Nu exista nici un anti cristi, a spune asa ceva este o blasfemie care conform vt ai merita sa fi ars de viu, nimeni nu este mai presus decat dumnezeu, nimeni nu face nimic fara voia lui, el spune asta

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Da pentru nu este folositoare pentru mine si este neadevarata

Ma tu vrei sa spui ca dumnezeu e indiot si ca satana a amagit omenirea creata de dumnezeu, blasfemezi pe dumnezeu

Mai bine vorbim prin mesaje sau felicitari ca pagina e prea incarcata

Nu avem ce discuta, fugi citeste vechiul testament

Am citit si am vazut ca va fi un antichrist ca in noul testament in Apocalipsa scrie si nu numai dar cine nu citeste nu stie

| SG1995 a răspuns (pentru raMLesS):

Sau să-i abuze fizic, psihic și sexual.

Ai vazut ca dumnezeu spune ca nu exista nici un mantuitor minunat

| mentholinks explică (pentru anonimg):

Isus nu a spus asta despre cei ce fac rau copiilor ci despre cei care ii fac pe copii sa pacatuiasca.

El este cel mai minunat adica Dumnezeu prin fiul sau Isus Hristos

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru mentholinks):

Da aici ai dreptate ca vai de acei care fac pe acesti micutii sa pacatuiasca asa zice in biblie

| anonimg a răspuns (pentru mentholinks):

"Isus nu a spus asta despre cei ce fac rau copiilor ci despre cei care ii fac pe copii sa pacatuiasca."
Așa este, cum ai spus. Dar crezi ca răul, indiferența și nepăsarea vor fi tratate altfel?

| mentholinks explică (pentru anonimg):

Cei care fac acele lucruri rele copiilor se pot pocai fiindca nu prea sunt normali la cap si pot capata iertare daca isi indreapta caile.

| anonimg a răspuns (pentru RAY):

Aceasta este o citare tendențioasă. El este Mântuitorul lumii. Înainte de El nu a mai fost un alt Mântuitor, și după El nu va mai fi nimeni. El este Singurul Mântuitor.

| RAY a răspuns (pentru anonimg):

Nu interpreta aiurea

si sa intelegeti ca Eu sunt: inainte de Mine n-a fost niciun dumnezeu, si dupa Mine nu va fi. 11. Eu, Eu sunt Domnul, si afara de Mine nu este niciun mantuitor!

| anonimg a răspuns (pentru mentholinks):

Și cei care îi fac să păcătuiască se pot pocăi și ei în aceeași măsură cu cei care le fac rău.
Rău le fac și unii și alții. Așadar, și unii și alții le-ar fi mai ușor în ziua judecății dacă și-ar lega câte o piatră de moară de gât și s-ar arunca în apă. Lucru valabil și pentru părinții care nu-și iubesc copii. Pentru cei mai mulți oameni era mai ferice pentru ei în ziua judecății (dar chiar și până atunci) dacă nu ar fi dat naștere la copii.

| Steregoi a răspuns:

Așa a ales omul sa cunoască si răul. Alegerile părinților influențează viața copiilor.

Baiete eu am citit biblia fi calm, iar basmele cu anti cristi sunt scrise de un om care era dus cu pluta si care credea ca in generatia lui va fi aocalipsa

Unii și alții le-ar fi mai ușor în ziua judecății dacă și-ar lega câte o piatră de moară de gât și s-ar arunca în apă

sinucidereaa este pacat de moarte asa ca nu promova asta

| anonimg a răspuns (pentru RAY):

happy Pai de sinucidere este vorba aici? E vorba ca să nu facem rău semenilor noștri.

Voi sunteti ca copii de gradinita, va bateti intre voi iar cand vine educatoarea dati vina unul pe altul