| AvalohAlyn a întrebat:

Vreau sa Îl studiez pe Dumnezeu.Sau mai bine zis știința lui Dumnezeu,spiritualitatea(nu teologia).
Ce cărți în afara de Biblie îmi recomandați?
Zic în afara de Biblie pentru că din Biblie cred că am prins Esența citind Evangheliile și Geneza.
Mă interesează și alte cărți cu care sa Îl pot cunoaște pe Dumnezeu.
Mi-a venit în seara asta un gând, o chemare și am luat o decizie:Toată viața sa studiez pe Dumnezeu, știința lui Dumnezeu și să descopăr Divinitatea.Deci cum mă puteți ajuta in acest sens? Am multe pasiuni, dar asta parcă mă emoționează pozitiv la orice ora.A citi despre Dumnezeu.

Răspuns Câştigător
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Cartea "Divina Vindecare" de David Clayton. Este gratuita si o poți comanda pe site www.divinavindecare.ro.Tot de aici poți citi revista Divina Vindecare online sau o poți obține scrisa daca te abonezi. Este gratuita. Spor la citit!

3 răspunsuri:
| Bluestar15 a răspuns:

Vezi ca biblia arata faptul ca zeii neamurilor sunt draci si totodata ca dracul poate lua forma ingerului (ma tem ca asa-zisele spiritualitati despre care vorbesti lucreaza de fapt cu demoni), de asta e important sa avem un duhovnic bun, care stie sa ne ajute. Legat de carti, recomand cartile parintelui Cleopa si predicile parintelui Calistrat, sunt un bun inceput.Cunoasterea lui Dumnezeu vine pe masura lucrarii (rugaciunea, spovedania, impartasania, slujbele bisericii ne ajuta sa Il cunoastem). Toate cele bune happy

| kindawannapeee a răspuns:

Dumnezeu este raspunsul.

| JustMeee1 a răspuns:

Ai putea citi cărțile apocrife: „Cartea lui Adam și a Evei", „Cartea lui Enoh" etc. Le poți găsi pe net.