Omul e o vietuitoare ca toate celelalte, deci traieste, acumuleaza resurse, se inmulteste si moare. Ăsta e programul din codul genetic rezultat in urma selectiei naturale. Parintii nostri sunt vietuitoare si se inmultesc ca toate vietuitoarele. De aceea existam. Daca in aceeasi incinta pui de exemplu niste iepurasi de ambele sexe, vei vedea ca se inmultesc. Asa fac toate vietuitoarele. Nu e dorinta unei entitati inteligente ca noi sa ne nastem. O asemenea entitate nu exista. Povestile religioase fiind fanteziste si rupte de realitate pot sugera fara dovezi ca exista o asemenea entitate care nu are altceva mai bun de facut decat sa se ocupe cu inmultirea vietuitoarelor.
Deja existenta ta a facut un lucru bun. Ai intrat pe TPU, ai pus intrebarea, ti-a aparut o reclama si ai contribuit la mentinerea platformei pe internet
Intrebare exitentiala, ce rol am aici, etc.
Nimeni nu te intreaba, vrei sa te nasti, dar te nasti si gata,
1. primesti un ''corp-vas'' mai reusit sau nu(aici e genetica horoscopu si radiatia cosmica care mai da cate un ''glitch'' in ADN fapt demonstrat ),
2. in care se presupune ca exista un suflet,
cantarit in momentrul mortii ''cateva grame'' dispar si nu e volumul de aer continut in plamani wtf,
3. suflet la care i se atribuie o constiinta ''to be self-aware'' prin tehnologie ''bonding'' neinteleasa, ca multe in universul / multiversul asta de la macro la micro. http://htwins.net/scale2/
4. si dupa ce mori:
https://www.tpu.ro/......vad-ce-se/
Acuma dupa ''N'' ani traiti daca cineva te intreaba vrei sau nu,
in functie de ce ai trait si poti compara vei spune nu, asta in cazul tau, dar nu cred ca e valabil la toti. Alti ar zice da.
Da-ne ceva indicii la afirmatia:
Era mai bine sa nu mă fi născut și asta clar.
Faptul ca esti in viata nu e o intaplare. Dumnezeu ti-a dat viata si El are un scop cu tine pe acest pamant. Nu esti degeaba aici si la intamplare. Sa nu iti para rau ca ai venit pe lume chiar daca poate ai trecut prin suferinte si te gandesti ca mai bine nu te nasteai. Roaga-L pe Dumnezeu sa iti arate care e scopul Lui pentru viata ta si atunci vei gasi o bucurie si implinire mare.
LisaJulie întreabă: