| stnvlro a întrebat:

Vreau sa imi spune-ti si mie ce credeti despre acesti magicieni: Criss Angel, Dynamo, David Blaine; ceea ce fac sunt doar niste trucuri pe care mintea si ochi nostri nu reusesc sa le inteleaga sau au facut pact cu diavolu sau am mai simplu lucreaza cu satana?

9 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Da, frate. Au făcut înţelegere cu Michiduţă să le teleporteze cărţile de joc ca-n Star Trek. "Sunte-ţi" criminali, jur!

| Kaℓi a răspuns:

Tu vorbesti serios? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa intrebari inteligente numai aici poti sa vezi.

| AdrianDihoricescu a răspuns:

Iti zic unu mai bun, Derren Brown, da ala iti zice din capul locului ca n-are puteri paranormale ca foloseste psihologie, hipnoza, farmec/sarm. Nu face el trucuri cu carti dar are spectacole si emisiuni interesante. Una dintre ele, in tema cu categoria asta, "The so called Messiah" https://www.youtube.com/watch?v=kJ02I6QyagM

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostii vor spune ca sunt trucuri fara sa fie in stare sa le explice sau sa le reproduca.
Deocamdata ii admir fara sa-mi dau cu parerea.

| anonimg a răspuns:

Diavolul are putere sa faca minuni. Chiar Biblia vorbeste despre lucrul acesta. Dar Dumnezeu interzice cu desavarsire sa mergem sa vedem practicile oamenilor care se indeletnicesc cu magia, vrajitoria si lucruri de felul acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu nu te uiti la marele magician si dezvaluirile secretelor sale? o clipa de neatentie, adica cat ai clipit odata si el ti-a schimbat perceptia asupra a ceia ce face, si vei crede ce ai vazut.de pilda ineptia ce ai intrebat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca toate sunt niste trucuri. Cat despre cele date la televizor cred ca se aranjeaza si video-ul.

| MskDesign a răspuns:

Insusi Dynamo a spus ca isi construieste cat mai bine posibil trucurile, daca nu ma insel pe Discovery.