De cate ori te simti impovarat, poti cere.
De regula nu se face Duminica, se mai fac slujbe vineri dimineata, poate miercuri seara si inainte de sarbatori se face seara vecernie. Dupa ce se termina slujbele astea vorbesti.
Duminca se face Sf Liturghie, si ar trebui sa astepti sa se termine.
In Biblie nu scrie cand sa mergi si ce ritualuri sa faci, acestea sunt doar traditii.
Contrar a ceea ce afirma iehovistii (cere isi modifica teoriile stranii ale sectei aproape in fiecare an), lucrarea "Spovedaniei" este o lucrare lasata de Hristos Bisericii Sale.
IMEDIAT DUPĂ ÎNVIEREA SA (fapt ce confirmă importanţa vitală a ceea ce avea să spună), Mântuitorul Hristos transmis apostolilor HARUL SĂU şi a confirmat puterea acestui HAR de a ierta sau "dezlega" păcatele:
Ioan 20, 21 :"Şi Iisus le-a zis iarăşi: Pace vouă! Precum M-a trimis pe Mine Tatăl, vă trimit şi Eu pe voi (pe apostoli, ulterior – episcopi şi preoţi). "
Ioan 20, 22 :"Şi zicând acestea, a suflat asupra lor şi le-a zis: Luaţi Duh Sfânt; "
Ioan 20, 23 :"Cărora veţi IERTA PĂCATELE, le vor fi IERTATE şi cărora le veţi ţine, vor fi ţinute
Daca ii platesti te spovedesc astia cand vrei tu chiar si acasa. Banul sa iasa.
In mod normal, preotul spovedeste cel putin o data pe saptamana, desi de obicei mai des.
Cel mai simplu e sa mergi cand e deschisa biserica si sa intrebi la pangar.
Sincer nu stiu, dar nu cred ca ai voie sa te spocedesti doar o data sau de cateva ori pe an, doar suntem oameni si gresim. Avem permanent nevoie de iertare. Deci daca tot tii sa afle si preotul pacatele tale, spovedeste-te, dar roaga-te si tu direct pentru a ti le marturisi.
Eu am fost intr-o sambata, inainte de examen, si l-am rugat, iar atunci m-am spovedit. A doua zi, dimineata, m-am impartasit. M-a spovedit atunci, deoarece nu mai era timp, lunea aveam examen.
Deci așa funcționează creștinismul?
Greșești-Spui la popa pacatele-Esti iartat, orice ai fi făcut-Rai
sau
Gresesti-Nu spui la popa pacatele-Esti păcătos, chiar daca nu ai facut ceva atat de rău-Iad?
Deci popa te trimite in rai, poti sa gresesti cat vrei si te spovedesti la cu cateva zile inainte sa mori si ajungi in rai, chiar de esti criminal in serie.
troleibuz întreabă:
DeProfundis99 întreabă: