anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va intreb niste chestii despre masoni de care nu sunt lamurit. Sa spunem totusi ca vor ca conduca lumea sau mai stiu eu ce fac ei, dar nu stiu unde vor sa ajunga si in ce cred ei... sunt satanisti, sau cred in Dumnezeu, sau au un alt zeu? Sunt confuz...

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Vor sa ajunga la control absolut.
In ce cred? Pai sa vedem simbolul principal al masoneriei,care este rigla si compasul si are litera G. Litera G inseamna mai multe lucruri : geniu, geometrie si mai inseamna si GOD, adica Dumnezeu.
Geometria si Dumnezeu sunt doua lucruri extrem de importante pentru masoni.
Deci cred in Dumnezeu.
dar in decursul anilor au aparut o gramada de zvonuri, cum ca masoneria se inchina la Satan, mai exact la Bafomet. Masoenria a fost acuzata pentru savarsirea ritualurilor satanice. Oricum, nu toata masoneria, doar o parte din ea a fost acuzata de aceste lucruri.
Totusi nu stim sigur ce anume se intampla in spatele usilor inchise ale masoneriei.
Daca nu se intampla absolut nimic, asa cum sustine francmasoneria, atunci de ce este secret tot?

Răspuns utilizator avertizat
| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru Inferno):

Masonii sunt atei. Ei spun ca accepta orice religie datatoare de morala. Un mason ardelean a scris o carte despre asta.

| 3lFiTzU a răspuns (pentru Inferno):

Si tu esti de-al lor? happy

14 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Am uitat sa spun de Horus, masoneria crede si in Horus, care este un fel de protector.

| doctorandus a răspuns:

Masonii pot avea orice religie. Se zice ca masoneria regulara n-ar accepta atei si agnostici, ci doar pe cei ce cred intr-o zeitate suprema (oricare ar fi ea). Desi se pare ca aceasta cerinta se rezuma la a da niste raspunsuri rituale ca neofitul crede intr-o astfel de zeitate si in nemurirea sufletului. Masoneria de inspiratie franceza accepta si femei si nici nu impune prin ritual credinta intr-o astfel de zeitate. Ma rog, daca n-ar fi zvonurile ca masonii conduc lumea, cine ar mai da 100 de dolari pe luna pentru a juca teatru pe teme spirituale si a participa la un club de discutii?

| AnonimAwesome a răspuns:

Nu cred in nimeni! Ei isi dedica viata lui Antihrist! Vor sa strice tot ce a facut Hristos! Acum se scoate istoria din scolii! Vor sa creasca tinerii dupa modul lor de viata! Sunt niste adevaratii satanistii! Daca ai observat au tot feluri de mijloace! Tv(care se difuzeaza tot feluri de melodii cu versuri satanice)Internetul in care se dau tot feluri de filme perverse...Multii tineri au uitat istoria noastra! Mandru ca sunt roman, mandru de istoria tarii mele! Stii cine a fost Stefan cel Mare? Sau Vlad Tepes? Mas bucura sa nu uitii! si sa te mandrestii pentru ce esti! Nu vreau sa te sperii dar Numaram Orele pana la Al 3 lea Razboi Mondial! Du-te la Biserica fa rugaciunii pentru ca e bremea Muceniciei! Doamne Ajuta!

| doctorandus a răspuns (pentru AnonimAwesome):

Singura ta sansa de a deveni mucenic este sa te arunci inaintea masinii lui Basescu. Ce atata persecutie? Azi e mai efectiv sa ignori pe cineva decat sa-l persecuti, ca daca-l persecuti ii acorzi importanta si lumea crede ca ce e interzis e de mare valoare.

| RAY a răspuns:

Din cate stiu eu cred in dumnezeu sunt asociati cu personajul imaginar satana de multe ori, oricine care are banii conduce pe cel care nu are, evreii te conduc prin bancii, americanii prin fmi, nemtii prin tehnologia lor, fiecare incearca sa conduca pe cel slab spre ideiile lui sau sal conduca financiar

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Ba aia conduc deja lumea si se inchina la nichiduta ba!

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Masoni is oameni rai.Nu intrati in masonerie!

| Nonono a răspuns:

Ei deja ne conduc lumea pri IGNORANTA noastra. E materie prima ignoranta.
Ei ne conduc de mult timp si tot ei vor duce spre pieire foarte multi oameni. Sfarsitul lumii va fi din cauza lor si a oamenilor de rand.

Si ei se inchina la "dumnezeul lor" Diavolul, si nu la Dumnezeu Cel Adevarat.

| mrman a răspuns:

Ei au un zeu asa cred nu toti asta-i sigur ceva zeu egiptian dar nu mai imi aduc aminte cum se numeste

| Inferno a răspuns (pentru mrman):

Ala e Horus sau Ra.

| alexandrunaj a răspuns:

In cartea,, Simbolul pierdut" se spune foarte clar ca una dintre regulile masonilor este aceea ca trebuie sa creda int-o divinitate.