Dragul meu prieten, noi pe acest pamant suferim in multe feluri, dar iti garantez ca orice ar fi, Dumnezeu ne va da tot ce este necesar ca sa putem face fata oricarei infruntari. Inteleg aceasta problema si iti spun ca vei reusi sa treci peste asta, nu te concentra la boala in sine, ti se va parea gigantica, concentreaza-te la cel care ti-a promis ''Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi'' ''Te iubesc cu o dragoste vesnica, fiul meu''. Prima problema, cea a dragostei dispare in momentul in care vei realiza cat de mult te iubeste Dumnezeu, esti o persoana foarte speciala in ochii Lui, esti un om foarte important pentru Dumnezeu, te iubeste, te accepta asa cum esti, nu trebuie sa indrepti nimic pentru a veni la El, vino asa cum esti, El te asteapta cu bratele deschise sa te intorci la El. Ai in Hristos un prieten, un prieten care te iubeste neconditionat, care te intelege atunci cand vii la El cu problemele cele mai personale, care te imbratiseaza si te saruta cu dragoste si te incurajeaza mereu si te innalta, stiai ca de fiecare data cand te rogi, Hristos te tine in brate, locuieste in tine, si-a dat viata pe cruce pentru tine, daca alegi sa vii la El, si sa ii spui ca vrei sa fii mantuit si sa incepi o viata noua, toate pacatele tale sunt iertate, numele tau este scris in cartea vietii mielului, Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, Hristos sta la dreapta tatalui si mijloceste necontenit pentru tine, este avocatul nostru inaintea Lui Dumnezeu, Dumnezeu tatal iti spune cu toata dragostea ''Fiul meu, mergi inainte, Eu sunt cu tine, nu te voi lasa niciodata, te iubesc indiferent ce ai facut tu, indiferent care au fost gandurile care te-au macinat, indiferent de ce simti acum sau de ce ai, Eu iti voi da un alt viitor, in Mine gasesti orice lucru de care vei avea nevoie, viitorul tau este in mana Mea, si Eu iti voi da un viitor stralucit, ai incredere in Mine, te iubesc enorm de mult si nu vreau sa mai traiesti asa, nu esti vinovat de nimic, cand L-ai primit pe fiul Meu, toate lucrurile care te acuza, toate sentimentele de vinovatie si respingere, sunt FALSE, nu mai trai in minciunile astea, Eu sunt DE PARTEA TA, si nu impotriva, eu tin cu tine, vreau sa fiu langa tine mereu, si sunt in inima ta, oriunde ai merge, Eu voi fi cu tine, te voi calauzi, ai incredere in Mine, fiul meu'' El nu sta nepasator, Spune-i si Lui Dumnezeu in rugaciune problema asta si El iti va da un raspuns, El vrea sa auda negazul nostru. noi crestinii nu avem doar un Dumnezeu, ci un tata iubitor, un prieten apropiat care ne iubeste si si-a dat viata pentru noi pe cruce acum 2000 de ani. Un prieten care ne iubeste, care se ingrijeste de noi, care ne accepta cu dragoste fara sa ne critice, care ne slujeste in fiecare zi, care isi exprima dragostea in multe feluri fata de noi. Isus este un prieten care ne asculta cand venim la El cu problemele noastre cele mai personale, care ne da rezolvare ca prin minune. Dumnezeu este un tat iubitor caruia ii pasa foarte mult de tine. tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune simpla ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.
Uita-te la aceste videoclipuri te rog, pe mine m-au ajutat mult cand eram in aceeasi situatie de respingere.
https://www.youtube.com/watch?v=HE1JG6fSlXE&t=634s
https://www.youtube.com/watch?v=KZ-mNgECBZs&t=515s
https://www.youtube.com/watch?v=nI29x5dKYOM&t=1534s
https://www.youtube.com/watch?v=hrYUs2pyBTo&t=833s
Sunt suspect de o boală a sistemului nervos, o lovitură grea
Boss eu am 23, sunt diagnostic cu epilepsie și hidrocelafie. Pentru a doua a fost necesară și o operație pe creier.
Asta e viața, ești noroc unii copii de 2-3 ani au parte de cancer sau bolii mai rele și mai dureroase. De curiozitate cu ce ai fost diagnosticat? Schizofrenie, epilepsie?
Cum ai prefera sa mori, vi acasa si ai febra si intri in spital in coma si ai sanse mici de supravetuire vs te chinui cu boala?
Man, nu e dupa asta. Orice om se imbolnaveste la un moment dat, asta natura omului, a animalelor, inclusiv a obiectelor.De exemplu : Fierul. Fierul rugineste.Nu are nici o treaba cu zeii fictivi.Cu dedicatie pentru credinciosi.Ce pacat a facut fierul de rugineste?
Dar sunt prea tânăr?
Crezi ca un copil de o luna e iertat de aceste boli?
Îţi înţeleg o parte din durere deoarece şi eu am fost orfan dar să fi suspect de boală poate însemna 2 lucruri, să ai boala sau să fie o eroare a medicilor, de asemenea nu trebuie să deznădăjduieşti şi să fi optimist oricât ar suna de ciudat, deoarece o viată ai iar cât ar fi ea de lungă sau de scurtă tot aceea e. Eu ce asigurare am că o să mai trăiesc încă 10 ani? Singura speranţă este că nădăjduiesc că nu sunt singur ci că Dumnezeu ne poată de grijă chiar de uneori ne pare că El ne ingoră, dacă nu ar fi El nu am fi nici noi, aşa în starea în care suntem, căci fiecare dinre noi suferim o perioadă din viaţă. viaţă fără suferimnţă nu există iar de noi depinde dacă stăm şi ne plângem de suferintă sau dacă nu o băgăm în seamă iar atunci ne putem bucura de miciile bucurii ale vieţii pământeşti. Fi tare.fi curajos şi bucurăte de ceea ce ai şi vei vedea că totul va fi foarte bine.
Nici nu stiu cum sa incep.
2 oamen i mi-au venit in minte in timp ce citeam postarea ta.
1 cam lenes el, cauta ca se invarta oricum numai sa-i fie "bine", toata lumea tipa la el caci numai asa se misca si el dar el era mereu vesel, radea si face glume. era de-o dragoste sa lucru cu prietenul meu nigerian. l-am intrebat daca chiar nu-l deranjeaza daca ceilalti striga la el. raspunsul lui? ceva de genul... ce treaba am eu cu supararea lor.
2 era in contaran (roman) munca ca migu dar era tot timpul tafnos si moracanos si parca pus pe cearta. si cand era o situatie amuzanta parca ceva nu era chiar in regula cu el. toti il ocoleau
toti expertii spun ca fericirea e in noi, sta in functie de felul cum interpretam tot ceea ce primim din mediu inconjurator.
stiu ca e usor de zis si mai greu de facut. toti am avut greutatile noastre. asta nu inseamna ca renuntam? din contra ne hotaram pentru mai bine. acum stim ce NU VREM, CUM SA NU.
crede-ma ca poti avea o viata implinita chiar daca nu ai avut asta pana acum.
dar e ca si la sofat (daca esti sofer stii). trebuie sa te uiti in directia in care mergi si nu in directia opusa. daca vrei sa fii fericit, implinit atunci uitate intr-acolo si vezi unde/cum poti obtine asta. gandeste-te la asta in loc de cat de nefericit esti/ai fost. dar nu doar gandi. gandirea pozitiva ajuta doar daca pui si in practica/ munca necesara.\
ma gandesc sa-l cauti pe net pe Pera Novacovici. Vezi povestea lui poate te inspira/ajuta.