| William a întrebat:

Vreau sa va spun ca mi-a fost spart contul pe TPU si nu eu am pus ultimele 2 intrebari.

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Daca este adevarat, trebuie sa scrii la contact despre acest lucru.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nu e greu daca stii programare web.

| MMihai a răspuns:

Nu ți-a spart nimeni contul, că nu putea să o facă, un cunoscut de-al tău, ca să se joace, știind că tu ai cont pe TPU.ro, și știind adresele tale poștale, a încercat diverse parole, până ce a ghicit parola ta și astfel a intrat în contul tău de pe acest site!
Trebuie să îți schimbi parola, și atât.
Dar una ciudată, la care să nu se poată gândii respectivul!
De tipul : "" 31Alah24budA, "", în loc de Buda poate sa fie Krishna, Zeuz șamd., nu trebuie să fie neapărat Alah, trebuie să existe o logică la cifre și la litere, ca să o poți reține. Deseori scrierea Allah este cu 2L, dar tu scrii în parola ta, cum vrei!

| sinx a răspuns (pentru MMihai):

Crezi tu ca nu se pot sparge conturile happy Pentru unul care stie programare e apa de ploaie. In fine, fiecare cum isi asterne asa doarme. Aveti grija pe cine suparati ca asa ramaneti fara conturi rolling on the floor

| William explică (pentru MMihai):

Nu are cum, nimeni din prietenii mei nu stie ca am cont pe TPU, de fapt stie unul din ei, dar nu are acces la internet, sau la calculator.

| Wehrmacht a răspuns (pentru MMihai):

Au fost cracke-ri de pana in 30 de ani care au spart si parolele de la NASA si s-au jucat cu computere-le lor si tu spui ca nu se poate sparge parola de la conturi de pe un site ca asta? Lumea virtuala nu este plina de bine. Daca ai AV in PC sau parola la cont nu inseamna ca esti protejat virusii si anti-virusii merg la acelasi nivel de putere. Daca unul este inaintea altuia nu va dura mult timp.

| monstrulet a răspuns (pentru sinx):

Programare web*

| MMihai a răspuns (pentru Wehrmacht):

Cine are nevoie să spargă un cont de pe un site, de tipul ăsta!
De la NASA puteau lua niște informații utilizabile!

| MMihai a răspuns (pentru William):

Persoana care s-a folosit de contul tău te cunoaște, nu știu cine este, că nu te știu nici pe tine, dar el îți cunoaște adresele electronice.

| Holocaust a răspuns:

S-a mutat mafia pe TPU.Se dă cu spargere de conturi.

| NinelHell a răspuns:

Ne-am dat seama, stai linistit.
Avem un personaj care se distreaza sa sparga conturi, sincer si mie mi-ar place sa sparg cateva.