| RAY a întrebat:

Vreau sa vad si eu o dovada ca exista minuni,miracole, relevatii, sacru?

https://www.tpu.ro/......ina-2.html

în 19 Iunie | milan9 a răspuns:
NU exista.
In schimb argumente ale existentei sacrului gasesti cate vrei...

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Minuni nu exista, cel putin nu e documentata nici macar una, dar in schimb exista o tendita puternica a omului sa minta ca traitminuni, dupa cum se arata in lucrarea lui David Hume ''Despre Minuni''.

42 răspunsuri:
| Mclaren12 a răspuns:

Eu de vreo 4 ori i-am zis lui AlexPopescu sa-mi arate minunile si revelatiile in care crede el si n-a zis nimic laughing

| DeyCj a răspuns:

Nu exista așa ceva.La fel cum flacăra „divină" din mormântul inventat al inventatului cristos se aprinde singură folosind substanțe chimice, adică înșelăciune, la fel și icoanele plâng, și apa se face vin tot folosind iluzionismul sau diferite substanțe chimice ce schimbă proprietățile apei, și fac icoanele să bocească, iar prostimea li se-nchină(ce primitivi îs oamenii, mai ales românii).

| RAY explică (pentru Mclaren12):

A uitat sa isi spuna dar el stie de toate, problema cu nebuni e ca dor ei vad asa ceva

| RAY explică (pentru anonim_4396):

În schimb dacă ai credință suficient de puternică, poți trăi aceste experiențe pe pielea ta.
ti ai dat singura raspunsul, daca crezi in ceva puternic e doar imaginatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Tu crezi ca eu nu stiu sa fac diferenta dintre imaginație si realitate? Sau ceilalți creștini?
Doar pentru ca tu nu ai trăit așa ceva nu înseamnă ca nu exista.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

As fi curios, daca mi-ai putea spune, ce anume ai trait.

Tu ai scris daca crezi in ceva cu adevarat se va intampla, daca crezi ca esti urmarita de un spiridus chiar vei simti asta, omul are o imaginatie incredibila

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Eu personal nu am trăit așa ceva, insa mama mea a avut niște experiențe mai puțin obișnuite, si pot garanta ca nu m-a mințit fiindcă am încredere in ea.

anonim_4396

Nu am zid s ca daca vei crede in minuni acestea se vor întâmpla, ci daca crezi in Dumnezeu, insa exista si excepții.

Iuliana dar poti dovedi tu stiintific ca exista minuni, miracole, chesti supranaturale? despre asta e vorba, dovada ca exista asta am cerut

anonim_4396

Nu. Tocmai asta am spus, nu exista nici o dovada. De asta religia e așa complicată.

Ma bucur ca recunosti, esti o fata sincera