Daca vorbesti cu un mort si chiar crezi asta, lasa paganeala, ar fi probleme psihice mai grave
Cum poti vorbi cu acea persoana decedata?
Prin spiritism?
Parerea mea este ca nu ai de ce sa faci asta fiindca nu poti vorbi cu cineva mort. Poate ca ti se pare ca vezi sau auzi lucruri, dar este doar in mintea ta fiindca te concentrezi pe acel lucru.
Dupa parerea mea nu este normal sa faci asa ceva fiindca nu este deloc logic.
,, Dumnezeu ne iarta, chiar daca Anticrist pune stapanire pe noi" Ei bine, daca,, Dumnezeu"ne iarta, atunci ma va ierta pentru ca nu cred in el.
Sunt o persoana care nu are nevoie de un sprijin moral pentru a trai, cred in ceea ce vad, cred in stiinta, in tehnologie, in progres.
Acum vor incepe crestinii sa ma judece si sa imi demonstreze ca Dumnezeu exista fiindca,, Dumnezeu exista pentru ca esti aici, el te-a facut, el te-a protejat, el ne-a facut, deci exista."
Mortii nu continua sa traiasca intr-un alt loc. Asadar, orice incercare de a lua legatura cu ei este inutila. Mesajele care par sa vina de la persoanele dragi decedate provin de fapt de la demoni. De aceea, Dumnezeu i-a interzis poporului sau, Israel, sa incerce sa intre in legatura cu mortii sau sa practice orice alta forma de spiritism. Iata ce gasim scris in Deuteronomul 18:10-12: " Sa nu se gaseasca la tine nimeni care isi trece fiul sau fiica prin foc, nimeni care ghiceste, nimeni care practica magia, nimeni care cauta semne prevestitoare, nici un vrajitor, nimeni care leaga cu farmece, nimeni care consulta un medium sau un prezicator, nimeni care intreaba mortii. Fiindca Dumnezeu detesta pe oricine face aceste lucruri."
Nu ai motiv sa incerci sa vb cu mortii ca oricum nu vei reusii.Ei dorm si nu stiu nimic un somn linistit si fara vise.
XatomisX întreabă: