"Tatal nostru care esti in ceruri, Te rugam, ajuta-ne sa cunoastem adevarul. In Numele Domnului Iisus Te-am rugat si-Ti multumim, acum si in veci. Amin."
Asculta Amon Amarth dimineata, la prinz si seara.
De cate ori ii asculti simti cum comunici cu divinitatea.
https://www.youtube.com/watch?v=7LDxet04XPQ
Vrei sa zici ca tu comunici cu divinitatea cand este doar "Asculta Amon Amarth dimineata, la prinz si seara."
"Conversatia" cu divinitatea e un monolog ce sa il auzi ad-nauseam?
Felicitari, in sfarsit am inteles sensul rugaciunii!
Salut
Rugăciunea este o formă de comunicare cu Creatorul nostru. Din Biblie aflăm că el doreşte să-l privim ca pe prietenul nostru. Iar cu prietenii noştri noi discutăm din inimă, fără a învăţa ceva pe de rost, nu-i aşa? Atunci, rugăciunile noastre adresate lui Dumnezeu nu ar trebui să vină din inima noastră?
O zi bună!
Inainte de a incepe ora noi spuneam imparate ceresc iar dupa spuneam alta dar nu mi-o mai amintesc, asta in generala acum nu zicem decat tatal nostru
Inainte sa incepem ora noi spuneam Imparate-ceresc iar dupa spuneam o alta dar nu mi-o mai amintesc, acum spunem doar tatal nostru, s-a schimbat scoala iar profesorii sunt diferiti.
De ce ar trebui sa te rogi cu, cuvintele altuia? de ce nu il consideri pe Dumnezeu ca si cel mai bun prieten si te rogi foarte deschis, sincera si sa fie din inima (poti sa te rogi in gand). spune'I ce te doare, ce te deranjeaza. nu vad nici un rost sa rostesti rugaciunile altuia care nu au de a face cu tine.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: