Eu am siguranta mantuirii.Am primit iertarea de pacate prin Jertfa Domnului Isus.Este minunat sa ai o nadejde care nu te inseala.
Vrei sa ai viata veșnică,= În opinia ta se referă, la sufletele care ajung în Rai.
Sufletele care ajung în Iad, au parte de moarte veșnică?
Dacă e așa, sufletele alea fiind moarte, nici nu sunt afectate că dracii le coc, / fierb, în smoală topită, că sufletele model hoit, cred, că nu simt nimic.
Deci dracii lucrează la SRL == „ Munca în zadar "?
Si cine o sa aprecieze normalitatea parametrilor mintali ai celor care raspund? Tu? Esti, cumva, psihiatru sau ceva?
Eu as zice sa te apuci de temele pentru maine si sa lasi intrebarile puse de plictiseala si din prostie.
P.S. Insista pe tema la romana, ca ai mare nevoie!
Da, pentru ca viata aceasta nu e decat un abur, care se arata putintel si apoi piere.(Iacov 4:14)
http://www.youtube.com/watch?v=QiO9GD51YAg
Sa te iei cu newlife de mana si sa ziceti chestii plictisitoare lumii, pe strada. Faceti o combinatie perfecta.
Ma multumesc cu viata pana la pensie apoi Dumnezeu sa imi i-a sufletul in regatul lui.
Tie si l-a luat?
Tu vrei sa înțelegi ca Dumnezeu e Sfant, Sfant, Sfant?
Si păcatul la despărțit pe om de Dumnezeu?
Pretene, cauta nemurirea in alta parte (pe la spitalu` 9 e cel mai probabil sa o gasesti) [ am omis "I"-ul fiindca asa a vrut buca mea stanga]
Tu crezi ca vei avea "viata vesnica" doar pentru ca ai fost invatat de mic sa mergi la biserica si ai trecut prin pasii pocaintei? Crezi ca exista cu adevarat acea viata vesnica? Nu trebuie sa-mi raspunzi, ci gandeste-te daca esti crestin doar pentru ca asa sunt ceilalti si asa ai fost invatat, sau pentru ca ai descoperit tu singur ca a fi crestin e un lucru minunat.
1 trebuie sa fi bagat in apa 2 sa te crezi in alta lume 3 sa fi sclav sa te rogi ca dumnezeu e bun de aia isi da necazuri multe te pu-ne la incercari 4 doneaza din putinul tau aa castigat din 12 ore muncite tot ca un sclav prost si lipsit de orice logica 5 sa nu incerci sa gandesti e interzis asa ceva