| Inferno a întrebat:

Vreti ceva amuzant? Uitati aici:http://www.youtube.com/watch?v=1roV5-xgT_s
Sa imi spuneti si mie: Cine ar vrea sa fie acel nor vorbitor?

15 răspunsuri:
| MortemAeternum a răspuns:

Este o comedie trista, avand in vedere ca multi crestini chiar gandesc ca asa este Dumnezeu.

| MortemAeternum a răspuns (pentru Inferno):

Le stiu de mult, le-am vazut direct in engleza, nu am nevoie de traducere ce dracu.
Toate fac o parodie la adresa crestinului si crestinismului, dar multi crestini chiar gandesc ca Dumnezeul din prima parodie, asta e trist, tara asta e plina de imbecili, dar trebuie sa ii trimitem in Zimbabwe, unde nimeni nu le va contesta credinta si vor fi fericiti cu Dumnezeu.

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru MortemAeternum):

Lasă că au multe spirtoase în Iad.winking

| MortemAeternum a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Eh nu ma omor dupa spirtoase. dar avand in vedere ca cei mai interesanti oameni sunt acolo...nu este chiar atat de rau.

E chiar Raiul pentru mine.

Ok, atunci fa tot ce poti ca sa ajungi acolo, nu uita nu pierzi nimic, deci traiste-ti viata dupa voia Tatalui nostru Lucifer.

După regulile creştine, e de-ajuns să nu crezi în Dumnezeu şi poţi face cele mai multe fapte bune tot în Iad ajungi. Abia aştept.

Pai ce pot sa spun, bucura-te de asteptare, sper ca ai rabadare o eternitate pana ajungi in iad.

Sunt doar semizeu. Puţini din cei peste o mie de miliarde de fii ai lui Helios ajung să primească o şansă la testul nemuririi, de a deveni zeu complet.
Circa un milion. Din acel milion, doar câteva sute ajung zei. Şi din acele câteva sute doar o mână ajung alături de El pe steaua-mamă Solaris.

Lasa ma ca ai toate sansele sa ajungi alaturi de El, vad ca ai o arma letala in mana, nimic nu o sa te opreasca.

Cu pumnalul de cristal pot fura energia stocată de alţi fii ai Soarelui, astfel mărându-mi şansele de a fi convocat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact argumentele si ideile ateilor de pe TPU.si caracterul lui Dumnezeu creat tot de ei ca sa nu mai spun de genul de judecata.inferno? daca pui un copil dintr-o familie cu probleme sa deseneze,va desena doar copii plangand, tristi, tati tipand cu parul in mana mame speriate si surioare triste. exact cum arata Dumnezeul acela incruntat din desenul tau animat.iti place muzica? daca da nu e frumos sa o falsifici.iti place biblia credinta si Dumnezeu? atunci nu denatura adevarul va vei plati intr-adevar ori pe lumea asta, ori la judecata.

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e creat de ateii de pe TPU. Aceai magine a lui Dumnezeu e dată de autorii Bibliei. Dacă n-ai fi aşa semi-analfabet, poate ai fi citit şi tu Biblia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Helios multamesc pentru complimente.dar nu inteleg un lucru? tu care esti destept nu ai observat ca e doar o comparatie de genul; de ce te bagi in seama ca chilotii in cur?