| OctavianDanielMaria a întrebat:

Vreti sa va arat ca nu e posibil sa existe trinitate în forma invocată de voi? Sa începem: Dumnezeu e duh,nu? Duhul e duh, nu? Automat si Isus era duh până sa se încarneze.Si uite cum nu poate fi trinitatea, ca sa existe trinitatea, trebuia sa fie cineva "materie", asa cu toti in forme de duhuri nu se poate.E de copii mici

25 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Boss,

Daca ai ajuns la asemenea probleme ori ai prea mult timp liber ori esti in grupul gresit pentru varsta ta.

Exista lucruri mai interesante de facut si de trait. Lasa partea cu studiul bibliei pentru persoanele de peste 70 80 de ani.

Răspuns utilizator avertizat
| cristimihailov a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Da, asa este, dar nu vrei sa fii ooerat de un doctor la 16 ani.

| cristimihailov a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Incerc sa-l folosesc in folosul comunitatii.
Chestia aia numita daca dai ti se va da... cred in ea pana la priba contrarie.

| aditimus a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Pana si dimensiunea tot el a facut-o.

| InsaneZor00 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Bai frate, explica-mi tu cum a aparut omul pe pamant atunci. Si daca-mi zici ca din maimuta, maimuta cum a aparut. Sau spune-mi tu o explicatie logica cum a aparut lumea.

Exact aia iti spun. Omul are gandire limitata si nu poate percepe ca el a fost acolo dintotdeauna.

Nu am ce sa mai zic pentru ca nu am cui.

| Irinel15123532 a răspuns:

A incerca sa explici infinitul, din postura de om finit, este imposibil.

| InsaneZor00 a răspuns:

Dumnezeu a dat gandire limitata la oameni, incat nimeni nu poate percepe ca el a fost acolo de la inceput. Nu are rost sa-ti dau prea multe detalii ca oricum tot nu ai intelege. Doar stai putin si gandeste-te cum de traiesti si cum de a aparut lumea asa dintr-odata.

| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Da avem gândire limitata, și e adevărat că putem înțelege unele lucruri din univers dar asta pentru că Dumnezeu ne-a făcut după chipul și asemănarea sa, când vom ajunge la El Îl putem întreba orice despre univers etc.Si aici în corpurile astea nu poți să ști tot (de ex și în știință mereu se descoperă ceva sau unele concepte se dovedesc a fi false)așa și cu dimensiunile de unde ști tu că nu sunt 5 8 sau infinite? Ai adus vorba de ebraica, daca ai ști tu cate dovezi sunt in biblie mai ales în versiunea originală ebraică și aramaică .......PREA MULTEEE

Când Dumnezeu zice sa nu ai alți dumnezei înafara de El se referă să nu ai idoli (Dumnezeu spune foarte clar că idolii nu aud nu respira nu vad nu simt nu au existat nu există și nici nu vor exista )Dumnezeu a creat omul, iar omul a creat zei imaginari (primul idol a fost când Moise a stat cu Dumnezeu 40 de zile) Deci exista un singur Dumnezeu crezi nu crezi El tot exista nu decizi tu, Tu simți ca Dumnezeu există dar în mintea ta spui "Dumnezeu nu exista!"pentru că nu vrei sa te supui, îți place păcatul și vrei sa te crezi tu Mare; "Ateismul este pentru oamenii care le este frica de lumina"

Da,Dumnezei creati de om ce nu înțelegi?