Uuuuu, lucruri serioase? Ca si cum, ia cas curios la ce lucruri serioase te gandesti.
Nu inteleg de ce vrei asta...
http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/category/vrajitorie/
"Eu sunt duhul necurat al vrăjilor, al farmecelor și al descântecelor. Am trimisele mele pe pământ, căci vrăjitoarele sunt uneltele mele cele mai bune, prin ele lucrez, prin ele spurc omenirea. Ele îmi sunt foarte credincioase și tocmai de aceea le ajut la lucrul lor, le îndeplinesc orice cerere. Și-au dat sufletul lor, mie, îmi slijesc și mi se închină, iar eu fac cele mai grozave minuni prin ele. Eu le învăț să practice spiritism, să cheme spiritele morților. Eu îi învăț pe oameni să meargă la vrăjitoarele mele, și după ce îi spurc cu tot felul de necurății, îmi fac lăcaș în sufletul și în trupul lor, și eu le voi stăpâni mintea și voința lor pe mai departe. Duhul Sfânt ce îi păzea până atunci l-am alungat și am pus eu stăpânire pe sufletul lor. Ori eu, ori Dumnezeu. Iar când văd că s-au înșelat, se duc și pe la biserică, pe la popii lor, să mă alunge ei din oameni. Dar dacă ei înșiși și-au dedat sufletul și trupul lor, mie, eu nu mă depărtez așa ușor de la ei. Mă tem de preoții lor care numai ei au puterea să ne alunge din oameni, prin posturi, ajunări, masluri, rugăciunile Sf. Vasile cel Mare – acestea mă ard."
http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/category/desfranare/
Ma pricep la magie neagra si magie ultraviolet. despre ce vrei sa vorbim
Trebuie sa fi constient ca oricine practica magia, care leaga sau dezleaga cu farmece, care ghiceste in orice (zat de cafea, ghioc, carti de tarot, palma, in cioburi etc) face lucrurile astea cu puterea demonilor. prin urmare nu exista magie alba si neagra, cu magia nu poti face lucruri bune. tot ce vine de la demoni este rau. nu exista persoane care sa se ocupe de treburile astea si sa fie cu har de la dumnezeu. Din contra, conform cu deuteronomul 18:10-12 Iehova Dumnezeu detesta pe oricine face astfel de lucruri. chiar spune ca acea persoana care lucreaza cu. sau apeleaza la astfel de servicii este o uraciune inaintea lui Dumnezeu.
Vrei un level 1 (cu bagheta si mere), sau un level 5 (cu broboada, fum si pisici)?
NATURALLY întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: