anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Whitney Houston este omagiata in intreaga lume. Cei aflati la Dubai au parte de imagini fabuloase. Zeci de fantani arteziene danseaza sincronizate pe melodia "I Will Always Love You" in memoria lui Whitney Houston. Spectacolul muzical si de lumini este absolut incredibil. Whitney Houston ajunsese să aibă halucinaţii din cauza drogurilor, trăia într-o mizerie inimaginabilă şi avea nevoie de pamperşi.

Într-un interviu acordat de cumnata lui Whitney, cântăreaţa nu mai era în stare nici măcar să se deplaseze până la baie să-şi facă nevoile baia artistei, murdară şi plină ochi cu medicamente, droguri, ambalaje şi mâncare stricată.

"Whitney stă închisă în dormitor zile la rând, în grămezi de gunoi şi nu se spală lungi perioade de timp. Când este drogată vede demoni care apoi o bat, dar adevărul este că se loveşte singură cu pumnii",

"Când este foarte drogatã, Whitney nu se mai duce nici la baie, ci foloseşte pamperşi iar în baie a fãcut o gaurã în perete, pentru a vedea dacă 'demonii' se mai află acolo", ce credeti despre acest idol care a urcat pe scara evolutiei? a urcat sau a cazut pe ultima treapta de a huit? si huieste si acum? eu mai tin minte cativa din astia. voi mai stiti?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Oamenii au schimbat sistemele de valori, pacatul si imoralitatea sunt puse acum la loc de cinste. Daca toate sistemele de valori ar fi structurate corect. Daca valorile adevarate ar fi pe primul loc, legile ar putea fi eliminate. Acum, "valoros" este o notiune cu sfera variabila.kingmaxx,noi deja suntem demodati!

17 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Fiecare suporta consecintele faptelor sale. Dar dupa spusele unora nu va ajunge in Iad caci va sta in sala de asteptate pana la judecata, cei de pe pamant se vor ruga pentru sufletul ei, vor manca in numele ei si cu siguranta va ajune in Rai.
Cata amagire...happy

| Woodenpints91 a răspuns:

Cine dracu' este Whitney Houston?

| William a răspuns:

Va rog sa imi spuneti cine este Whitney Huston ca nu stiu.

| harciog a răspuns:

Dincolo de moartea doamnei Houston, nu pot sa nu admir curentul de fundoace de la tine la doamna Ema si invers.Am impresia ca va simtiti datori cu fundoace unul fata de celalalt.Ce-nseamna sa fii omul lui Doamne Doamne.

| RetardedRacoons a răspuns (pentru harciog):

Cica sexul anal e interzis la crestini, probabil ca nu scrie nimic in cartea sfanta de analingus.

| Hombre a răspuns (pentru harciog):

Mai animal X harul Dumnezeesc nu trebuie imprastiat.

| DorelSudoru a răspuns:

N-am ascultat nici macar o melodie, dar cica este apreciata pentru muzica care o facea...
Si fiecare face ce vrea cu viata lui

| Polaris a răspuns:

Fecioara Maria are ceva de zis în legătură cu asta.

| eandopuncttk a răspuns:

Fantanile danseaza happy te-ai drogat si tu? :0 glumesc

| darrio2007 a răspuns:

Spune-i tu pe toti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andoando? stii de ce am postat acestea la religie? fiindca whitnei a fost sus, si nu a vazut ingeri, deci nici nu sperat sa ajunga unul.dar a cazut mult si unde a cazut a vazut demoni.inseamna ca iadul e mult mai aproape decat raiul.sau e mult mai inselator de atractiv? dar si ingrozitor.bag sama ca aci la relijie fiecare isi are iadul sau.la rai nu viseaza decat putina lume.pacat.mare pacat.

| FucktheSystem a răspuns (pentru anonim_4396):

Înseamnă că atunci când iei droguri halucinogene vezi exact de ce își e frică. Nu vezi neapărat îngeri sau demoni, poți să vezi și crocodili, păienjeni sau orei alt lucru de care îți e frică. Deci nu prea are nici o legătură cu religia.
Când intrii în sevraj de la droguri vine și starea de paranoia amplificată de fobiile tale. Deci dacă ei îi era frică că o să ajungă în iad logic că vedea draci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andoando? stii de ce am postat acestea la religie? fiindca whitnei a fost sus, si nu a vazut ingeri, probabil s-a crezut unul.dar a cazut mult si unde a cazut a vazut demoni.inseamna ca iadul e mult mai aproape decat raiul.sau e mult mai inselator de atractiv? dar si ingrozitor.bag sama ca aci la relijie fiecare isi are iadul sau.la rai nu viseaza decat putina lume.pacat.mare pacat.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa-ti vorbele mestesugite diavole, caci Whitney a urcat sus doar aici pe pamant si tot aici a coborat iar dracii care ii vedea erau aceeia care i-a fost bagati in cap de mica, nu uita ca ea la inceput a fost cantareata de muzica Gospel (religioasa). Si cand esti racit si ai temperatura mare mintea-ti joaca feste si numai anomalii visezi iar drogul te face sa visezi si treaz fara sa dormi ca si mine care stau numai beat si te vad diavol, pareczaplu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa dea bunul Dumnezeu,ca demonii aceia care o bateau,si o asteptau sa nu aiba putere asupra sufletului ei,si nici a trupului acolo in pamant, ci doar aici pe pamant cat a fost in viata.da eu ma tot intreb, de ce unii vad ingeri si unii demoni? mai mult; de ce unii cred iar altii cauta tot felul de explicatii medicale? fiindca sub influenta drogurilor sau medicamentelor ar putea omul vedea numa lucruri frumoase nu-i asa? de ce demoni?

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Degeaba ne zbatem noi sa ii facem sa inteleaga ca nu gloria lumii, banii sau posesiunile iti aduc fericirea, ci adevarata fericire vine de la Dumnezeu.De ce multe VIP-uri sfarsesc intr-un mod dramatic, oare nu tanjesc dupa un strop de fericire? Pacat ca multi nu stiu unde sa o caute.

| sylar2007 a răspuns:

Dumnezeu i-a dat un dar, o voce incredibila.Din pacate a cunoscut un barbat care nu a stiut sa o aprecieze, a batut-o si jignit-o.Multi cand au probleme cred ca nu mai au nici o cale de scapare si se apuca de vicii, din pacate viciile ei erau drogurile si alcoolul...Ea nu a vrut sa ajunga asa, a cautat doar o cale de scapare din pacate calea pe care a ales-o a fost gresita.Intodeauna o voi respecta si o voi iubi.Nu va ajunge in iad ci in rai, pentru ca ea a facut mult bine, si chiar daca din cauza ei a murit asta nu sterge tot binele facut

Întrebări similare