| DorelSudoru a întrebat:

wicca, o religie a naturi si a vrajlor.Adepti lor se inchina la un zeu si o zeita daca cineva ar dori sa-si spuna parerea sau sa comenteze...
Si apropo de ce convingerea asta a wicca-nilor ca acei zei exista? De unde?

11 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Si ei cred im acei zei cum crestini cred in Dumnezeu.

P.S: nici zeii lor si nici ai nostri nu exista.

| miradoniz a răspuns:

hee hee E o forma de neo-păgânismhee hee dacă vrei sa afli de ce,caută-le rădăcinilehee hee se pare că amestecă elemente împrumutate de la șamani,druizi,din mitologia greco-romană,slavă,nordică și celticăhee hee au ales ce le-a convenit,bănuieschee hee ahh, îi prevăd un succes monstru, la noi în țară!

| DorelSudoru explică:

laughingConstipatilor,nu m-am uitat la fenomene strani si nici n-am zis ca sunt wiccalaughingDoar vreoian sa va aud ce ziceti voi asa ca linistitiva

| Minks a răspuns:

Da' de ce nu-i intrebi pe ei? Intreab-o pe bunica-ta de ce crede in Dumnezeu. Si aia cred din acelasi motiv ca ea. Si anume, naivitate!

| ShowTim3 a răspuns:

Bazaconii oh go on nu exista wicca si cine crede ca e vrajitor wicca si face vraji se inseala, a luat un joint si saracu se crede superman.

| MescaMascalina a răspuns:

O singura chestie am de zis. Totul e de fatada, atat in religie cat si in vrajitorie. Nimic nu e ceea ce pare. Tre sa sapi adanc sa gasesti adevarul.

| OmletteDuFromage a răspuns:

Wicca e o religie care se bazeaza mai mult pe femeia = barbatul. nu ca celelalte religii, in care femeia e obligata sa toarne copii si barbatu' sa sparga lemne cu capu'. are dreptate woodenpints ca acum e "cool" sa fii wicca (multi habar nu au ce inseamna asta). nu ma dau mare cunoscator, fiindca nu sunt, dar chestiile de baza le stiu. (nu cauta pe net despre wicca ca ai sa gasesti numa' cacaturi, mai bine pune mana pe-o carte...si nu te mai uita la fenomene straniiwinking )

| ProjectJackpot a răspuns:

Dupa ce v-ati uitat la "Fenomene Stranii", acum toti vreti sa fiti wicca.Haios...

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Pai de unde convingerea ta ca exista Dumnezeu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce face calculatorul si tembeliziunile din creierul unor copii. uitat-va si va minunati oameni buni.astia sant viitorul nostru.

| marwitch a răspuns:

Wicca se bazeaza pe dualitate. Daca nu stii ce-i aia cauta pe google. Asa cum totul are doua parti, tot asa si zeitatea, din punctual meu de vedere ca wiccana, e impartita in 2 parti masculin si feminin. Insa ei sunt spirituali. Din punct de vedere fizic barbatii castiga. Insa spiritual femeile sunt mai apreciate. De aceea zeita e mai marita decat zeul. Din nou, principiul dualitatii si egalitatii.