Presupun că majoritatea ce suntem în aceeaşi lipsa de credinţă, am văzut asta ce să zic, un om inteligent şi plin de umor. Are şi un video cu stratul de ozon, încălzirea globală, foarte foarte simpatic.
Îi scrie careva lu` micu mozart, cât îl mai ţine menstruaţia? Să ştiu când îmi scoate ignore. Că era sursa mea principală de amuzament ma simt singur fără el.
Nu cred ca ne scoate de la ignore pe nici unu, e prea narcisist. vede prea multe commenturi care nu ii convin si s-a plictisit
"Nu cred ca ne scoate de la ignore pe nici unu, e prea narcisist. vede prea multe commenturi care nu ii convin si s-a plictisit"
Probabil din acelaşi motiv şi Endoryus mi-a dat ignor...dar nu se vede de bârnă.
Şi Daniel m-a ignorat. Nu îi înţeleg totuşi, dacă vrei să discuţi cu cineva şi să nu fi deranjat de răspunsuri, te duci între cei ce îţi sunt asemnei, pe un forum ortodox, pe un forum creştin, pe un forum unde ideile tale nu sunt privite cu scepticism. Însă, sa vi într-un mediu "neutru", să răspunzi doar unora(celor pentru care ai soluţii) şi să-i ignori pe alţii, mi se pare dovadă de laşitate intelectuală.
Oricum încă 9 ani 11 luni si ceva săptămâni pănă când ne căsătorim.
Mazel tov! : ))
De-aia tot mai mulţi vorbesc singuri: au dat la jumătatea site-ului ignor...şi rămân intangibili şi de necontrazis. Ce contează că din motive ilare şi abjecte? : ))
..."micul-mozart-baubaulica" mi-a dat şi mie ignor. Probabil are chef să delireze în linişte, neperturbat de idei logice şi adevăr.