anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Zgomotul arata o lipsa a harului, iar linistea este un rod al prezentei lui Dumnezeu. O viata zgomotoasa este una petrecuta in afara lui Dumnezeu, in timp ce omul in care se salasluieste harul devine izvor de pace, odihna si liniste, atat lui, cat si celor de langa el.

"Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste, se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor." Astazi s-au implinit cuvintele Sfantului Antonie cel Mare, cand omul care isi doreste liniste si odihna in jurul lui este vazut fie ca depresiv, fie avand nervii extrem de solicitati. nu credeti ca intr-adevar noi oamenii am inversat putin mai mult scala valorilor,stramband ceia ce Dumnezeu a facut drept si bun, in numele libertatii,ratiunii? cunoasteti un om indiferent de religie care sa fie izvor de liniste, pace, si apa a vietii.pentru sine si pentru cei din jurul sau?

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Platon spunea ca virtutea este o muzica, iar viata omului intelept o simfonie.

4 răspunsuri:
| Northern a răspuns:

Da,cunosc.

| Timofte_Daniel_1991 a răspuns:

Da frate!

| doctorandus a răspuns:

Asta ce e? Mica ta razbunare ca ai fost etichetat ca depresiv?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doctorandus? am multe etichete puse de etichetatori.sant plin.ca fiecare dealtfel.da stii cum e? nu esti barfit, nu esti invidiat.razbunarea e arma prostului.iar nu caut razbunare, Doamne fereste.ma gandesc cu placere la acesti oameni,ca niste stejari umbrosi la umbra si la adapostul carora au crescut si s-au dezvoltat,caractere si suflete de oameni, s-au aplanat conflicte, s-au adapat insetatii de pace si liniste fara ca izvorul sa sece, au ocrotit si pazit dragostea, tinerilor topind incapatanarea si impietrirea parintilor.ma doctorande? poti fi depresiv in preajma unor asemenea oameni? eu nu cred.