| PorumbRodica1965 a întrebat:

Zilele din urma ale acestui sistem sunt pe sfarsite (2TIMOTEI 3:1-5),iar potrivit cu consemnarea din Daniel 2:44, Dumnezeu va inlatura guvernarea umana ineficienta,inlocuind-o cu guvernarea sa avandu-l ca rege de drept pe ISUS CRISTOS, iar ca orce guvern are legi si supusi.ATI dori sa deveniti supusi REGELUI nemuritor, de necorupt,drept,nepartinitor, iubitor de oameni? Daca da care credeti ca sunt conditiile pentru a deveni supusii acestui rege drept si iubitor?

33 răspunsuri:
| danut a răspuns (pentru iurii75):

Daca doresti sa-ti explic Biblia e mai greu aici pe net, iti recomand un studiu Biblic pentru a intelege armonizarea intre un text ce se intelege literar si un psalm care este in general o cantare (rugaciune). Psalmii sunt in mare cantari ADUSE de autori (David in general) lui Dumnezeu sau intelegeri ale acestuia despre Acesta. Intelege textul Biblic asa cum l-a prezentat autorul, nu cum vrea "manipulatorul". TEXTUL Biblic eu il INTELEG literar, Geneza nu are acelasi inteles ca Daniel sau Apocalipsa, in Geneza 11, 1 cand se spune TOT PAMANTUL nu se face referire la popoare deoarece nu existau popoare la acea vreme, referirea se face la TOTI LOCUITORII de pe pamant. Intr-adevar in viziunile lui Ioan din Apocalipsa se fac referiri la "pamant" dar aici sunt VIZIUNI care se inteleg ca atare iar pamant inseamna noi zone, in speta se face referire la America. Sincer nu-mi doresc polemici sau discutii, ar fi de preferat sa urmezi un studiu biblic pe net sau intr-o biserica.

| iurii75 a răspuns (pentru danut):

Inseamna noi zone, in speta se face referire la America.
rolling on the floor

| danut a răspuns (pentru iurii75):

Ceea ce am scris este studiu facut in sute de ani, nu de mine ci de nenumarate persoane si Biserici. Il pot enumera pe Issac Newton printre cei care au sustinut acest lucru, nu cred ca sunteti voi ca grupare in masura sa judecati ceea ce sustin toate Bisericile Protestante si Neoprotestante in urma a nenumarate cercetari. Voi sunteti asa cum sunteti, si cu intelegerea si cu studiu, toata lumea stie, nu trebuie sa scriu eu ceva lamuritor dar daca vrei sa intelegi cat decat ceva pune mana pe un studiu de Apocalipsa a lui Newton.