E o dereglare hormonala! Poae fi cauzata de tratament ne-corespunzator!
Mergi la un ALT medic si discuta-ti problema!
Ideea e ca incepi o folie de pastilute. pauza 7 zile. si urmatoarea. chiar daca iti vine ciclul mai reoede sau mai tarziu... se va regla
Of... nu ai inteles tu bine... uite aici e ce scrie in prospectul de la yasmine "CUM SA UTILIZATI YASMIN?
Când si cum sa administrati comprimatele filmate?
Blisterul YASMIN contine 21 comprimate filmate. Pe blister, fiecare comprimat este marcat cu ziua din saptamâna în care trebuie administrat. Utilizati comprimatul la aproximativ aceeasi ora în fiecare zi, cu putina apa daca este necesar. Urmati directia sagetii pâna când ati terminat toate cele 21 comprimate. În urmatoarele 7 zile nu veti mai utiliza comprimate. În decursul acestor 7 zile trebuie sa înceapa menstruatia (sângerare de întrerupere). De obicei, aceasta va apare în ziua 2 - 3 de la ultimul comprimat YASMIN. Începeti urmatorul blister în a 8-a zi, chiar daca menstruatia continua. Aceasta înseamna ca veti începe întotdeauna un blister nou în aceeasi zi a saptamânii si, de asemenea, ca sângerarea de întrerupere va apare aproximativ în aceeasi zi, în fiecare luna." deci este foarte ok ce ti se intampla nu e nici o problema... asa se intampla si la mine... nu e important cand vine ciclul ...trebuie sa apara in intervalul de 7 zile... nu conteaza ca vine a 3 a zi dupa sau a 4 a zi... tu tot timpul iei urmatoarea pilula in a 8 a zi si nu cand apare ciclul... cand ai inceput prima oara sa iei yasmin atunci trebuia sa iei prima pastila in prima zi de ciclu... acum ce ti se intampla e normal... ia prospectul si citeste-l din cap pana in coada... o vizita la ginecolog nu ar strica tocmai pentru ca sa te lamuresti... sper ca am reusit sa iti explic pe intelesul tau... daca nu ai inteles poti sa imi scrii pe privat...
Nu e nici o dereglare hormonala, iei tu gresit pastilele fiindca nu ai citit prospectul. Tundenana a explicat exact cum trebuie luate, eu iti voi da doar exemplul meu.
Eu am inceput prima cutie intr-o duminica. Ea s-a terminat dupa 3 saptamanai (21 de zile), sambata. Ciclul mi-a venit joi in sapatamaan de pauza, am inceput urmatoarea folie din nou duminica, la exact o saptamana de la terminarea celeilalte folii, in timpul menstruatiei. Asa e corect si asa am obtinut timp de doi ani o ritmicitate perfecta: incepeam intotdeauna pastilele duminca, le terminam sambata si ciclul imi venea joia.
Deeaandreea9156 întreabă: